NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De nieuwste LVT trends op de Interieur Collectie Dagen

De nieuwste LVT trends op de Interieur Collectie Dagen

Onbeperkte ontwerpmogelijkheden, zo mooi als echte houten vloeren of keramiek, eenvoudige installatie, akoestisch, waterbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam: de LVT’s hebben het allemaal. ONEFLOR Europe licht het graag verder toe tijdens de Interieur Collectie Dagen.

Vanuit Kortrijk bedient ONEFLOR Europe de wereldwijde LVT-markt. “Als bedrijf streven wij ernaar om onze klanten in heel Europa en daarbuiten, state of the art vloersystemen aan te bieden, zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik”, legt de bedrijfsleiding uit. “We werken nauw samen met enkele van ’s werelds toonaangevende vloerbedekkingsfabrikanten om de beste vloeroplossingen te ontwikkelen met oog voor kwaliteit en milieu.”

Tal van kleuren en designs: er is een LVT-vloer voor elk project.

Het productportfolio bestaat uit allerlei hoogwaardige LVT- oplossingen: dryback, click, loose-lay, interlocking, rigide en geweven vinyl, voor elk wat wils. Het ervaren en internationale team is toegewijd aan haar partners, waaronder distributeurs, winkelketens, bouwmarketen, doe-het-zelfwinkels en commerciële projectbedrijven. Vanuit het logistieke hart in regio Kortrijk levert de producent zijn materialen binnen enkele dagen overal in Europa.

Prominent aanwezig op vakbeurs

De Interieur Collectie Dagen gaan van 12 tot en met 14 september door in het Zuid-Hollandse Gorinchem. Deze beurs brengt inspiratie, innovatie, netwerken en ambacht samen. In die omgeving kon ONEFLOR Europe, het nieuwe LVT-merk, niet ontbreken. Het bedrijf stelt er zijn nieuwste collecties voor. HOME30 concept is een boeiende 3-in-1 LVT-collectie in 24 kleuren, verkrijgbaar in drie verschillende structuren met een hoge kwaliteit en prachtige designs. Elk kleur is beschikbaar in dryback, click of rigid click. RIGID/CLASSIC30 XL is een 2-in-1-collectie met EIR-technologie en XL-planken. De acht ontwerpen zijn beschikbaar in de nieuwste generatie stevige en akoestische LVT, in click- en in drybackuitvoering. De EIR-technologie geeft het kleurenpalet een natuurlijke uitstraling, zoals echt hout.

De EIR-technologie draagt bij aan de natuurlijke uitstraling van de houtlookdesigns.

Beide collecties zijn verkrijgbaar in stevig en akoestisch LVT. De revolutionaire harde extrusieplaat zorgt voor een uitstekende dimensionale stabiliteit en een grote hittebestendigheid, zodat het product over een bestaande keramische vloer kan worden geïnstalleerd, zonder telegrafisch effect. De geïntegreerde akoestische onderlaag draagt bij aan een hoge geluidsreductie voor een beter comfort. 

Luxueuze vinyltegels

Naast de nieuwste collecties HOME30 Concept en RIGID 30 XL heeft ONE FLOR Europe nog heel wat te bieden op vlak van luxueuze vinyltegels. Verder in het assortiment: producten met slijtlaag 55 zowel in dryback (ECO55), kliksysteem (ECOCLICK 55) als de stevige en akoestische LVT (RIGID 55, SOLIDE 55 en RIGID 55 XL). De complete 55-collectie wordt in oktober 2021 trouwens volledig vernieuwd. 

Vinylvloeren nodigen uit tot creativiteit, met verschillende kleuren bijvoorbeeld.

ONEFLOR Europe vult aan: “Onze producten met slijtlaag 70 zijn collecties die net dat tikkeltje anders zijn. Daarin heb je losliggende producten zoals de ECOLAY70 en ECOLAY 70 Acoustique. Deze blijven op hun plaats liggen door de zwaarte van het product. Maar wat de meest aantrekkelijke in dit gamma is, is ECOLOCK70. Dit is een tegel van bijna 1 op 1 meter met een puzzelsysteem  in elkaar te locken. Kortom, een waaier van producten met slijtlaag 30, 55 en 70, lijmproducten, kliksystemen, interlocking, losliggende producten en last but not least onze gewoven vinyl dryback. Wij hebben voor elk wat wils.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details