NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De nieuwe Mewa merkencatalogus 2023-24 is beschikbaar

De nieuwe Mewa merkencatalogus 2023-24 is beschikbaar

Mewa heeft zijn productassortiment voor arbeidsveiligheid verder uitgebreid. De nieuwe merkencatalogus bestaande uit ca 330 pagina’s bevat zowel de vertrouwde als veel nieuwe producten van gerenommeerde fabrikanten. Duurzaamheid staat centraal in het aanbod. Zoals gebruikelijk is het complete catalogusassortiment ook verkrijgbaar via de online shop “buy4work.mewa.be“.  

De Mewa merkencatalogus 2023/24 bevat meer dan 10.000 artikelen in de categorieën “veiligheidsschoenen”, “werkhandschoenen”, “kleding”, “huidbescherming en hygi-ene” en “ademhalings-, oog-, gehoor- en hoofdbescherming” evenals tal van “accessoires”. Alle artikelen maken integraal deel uit van het Mewa aanbod aan werkkleding met een allesomvattende dienstverlening. Mewa is vanwege het ruime aanbod meteen een one-stop-shop voor alle benodigdheden voor de uitrusting van werknemers in werkplaatsen en bedrijven.

Focus op duurzaamheid

Bij de selectie van de producten werd dit keer nog meer aandacht besteed aan milieuvriendelijke productie en duurzaam gebruik. Zo werden de fleecejassen van HAKRO opgenomen, vervaardigd uit 100% gerecycleerd polyester. Daarnaast maken de nieuwe Kori-Flex Eco handschoenen, vervaardigd van 96% gerecycleerd polyester, deel uit van Mewa’s eigen “Korsar” merk. Voor alle producten is er bijhorende informatie beschikbaar over de productcertificeringen, zodat dit uw keuzeproces vereenvoudigd. De betekenis van de duurzaamheidscertificeringen wordt ook gedetailleerd toegelicht in de catalogus.

10% korting op online bestellingen

Klanten die voor de eerste keer bestellen in de Mewa online shop genieten 10% korting op het volledige catalogusassortiment. Deze korting is ook geldig op de aankoop van nieuwe producten.

Service en levertijden

Het serviceteam van Mewa staat klaar om al je vragen over het assortiment te beantwoorden en je te adviseren over maten en materialen. Bestellingen kunnen online, per e-mail, telefonisch of per fax worden geplaatst. Bestelde goederen worden onmid-dellijk en snel geleverd. Er geldt een retourbeleid van 14 dagen en retourzendingen zijn gratis. Wie zijn artikelen wil personaliseren met een logo, kan dit terzelfdertijd bestellen via de Mewa’s borduur- en drukservice.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details