NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De natuurlijke bescherming voor hout
Zowel donker als licht hout behoudt zijn natuurlijke schoonheid, met goede bescherming als bonus.

De natuurlijke bescherming voor hout

Die specifieke geur van hout, het gevoel als je handen over een geschuurd stuk hout glijden, het aanzicht van puur natuur: daar is elke houtbewerker verzot op. Het liefste behoud je die look-and-feel, maar toch wil je het hout ook beschermen. Met FANTASTIC-NATURA doe je het allebei.

Het effect van FANTASTIC-NATURA sluit maximaal aan bij de huidige trend van natuurlijke matte oppervlakken. Fluwelig, warm en wonderbaarlijk, zo omschreven enkele klanten van Hesse de nieuwe lak. “Ze stonden versteld van het natuurlijke effect van deze nieuwe lak”, klinkt het bij Hesse. 

Na behandeling merk je geen kleurverschil of het typische gevoel van lak. Zowel donker als licht hout behoudt zijn natuurlijke schoonheid, met goede bescherming als bonus. Je voelt nog steeds het ruwe van het hout. Een onbehandelde look-and-feel, letterlijk.

“Fluwelig, warm en wonderbaarlijk.”

Een gemak om aan te brengen

De FANTASTIC-NATURA is een droom om aan te brengen. In vloeibare vorm heeft de lak een witte kleur, waardoor je snel kan zien waar je al gelakt hebt. Zelfs op grote oppervlakken breng je de lak wolkvrij aan. Bovendien kan je tijdens het lakken goed zien of de laagdikte gelijk verdeeld is over het houten oppervlak. 

Finaal resulteert dit in minder verbruik van de lak, en dat is op zich weer voordeliger voor jou. Nadat het volledige oppervlak droog is, is het transparant en voelt het mat aan. Die natuurlijke look waar iedereen zo van houdt.

Uitstekende bescherming

Met de veelheid aan betrouwbare testcertificaten en attesten is FANTASTIC-NATURA geschikt voor de gehele interieurbouw. De lak mag in contact komen met etenswaren en is dus een ideale eindbehandeling voor keukens. De lak kreeg het levensmiddelencertificaat (ISEGA) toegekend, net als certificaat EN 71-3 voor kinderspeelgoed. Daarnaast is brandwerendheid ook een belangrijke factor: de FANTASTIC-NATURA voldoet aan de IMO-resolutie voor de interieurbouw van schepen.   

Uitvoerder : ADW Schrijnwerk Lokeren

Eindklant : Lieve bloemen Lokeren, privaat woning

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details