NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De natuur in verbeterde versie
Net als bij the circle of life in de natuur, komen de best lopende vloeren terug, aangevuld met trendy nieuwigheden. Ook deze Iris is van de partij.

De natuur in verbeterde versie

Iedereen wil terug naar de natuur, maar niet te voet. Het is net zo bij jouw vloer. Je houdt wel van warm hout of robuuste steen, maar het werk om zo’n vloer mooi te houden, staat in de weg. De vernieuwde Naturals-collectie van COREtec® laat je wel op je gemak genieten van het moois van de natuur. Je vloer is een technologisch hoogstandje. Dat merk je doordat die slijtvast is, tegen een stoot kan en niet bang is van water.

De natuur is mooi maar kwetsbaar. Een houten vloer zwelt bijvoorbeeld door water en vlekken dringen door poriën diep naar binnen. Een stenen vloer dan? Die blijft kwetsbaar voor krasjes en vlekken. Wat als we de natuurlijke schoonheid nu eens bovennatuurlijke krachten gaven? Dat is exact wat de Naturals-vloeren doen.

“Kliklaminaat voegde plaatsingsgemak toe aan de vloerwereld, maar de houtvezel in de kern maakt het erg watergevoelig”, legt Quality Manager Thibault Lanchon uit. “Onze innovatieve kern daarentegen zet zelfs niet uit in een emmer water. Ook dat tik-tak-geluid van laminaat hoor je hier niet.”

Kies uit 11 stenen en 35 houten designs, zoals deze Haze.

Trouw aan de natuur, trouw aan jezelf

“Boenen, waxen, schuren, vernissen, polijsten,… Je kan een woordenboek vullen met werkwoorden over wat een natuurlijke vloer nodig heeft”, zegt Lanchon. “Maar het woordenboekje om je COREtec®-vloer te onderhouden is erg  klein. Je haalt de natuurlijke look in huis en toch denk je ook aan je gemak.”

Het natuurlijke uitzicht? Dat blijft. Kies uit 11 stenen en 35 houten designs, waarvan 10 in visgraat. Naturals maakt van twee bestaande collecties één: The Naturals en MegaStone. Net als bij the circle of life in de natuur, komen de best lopende vloeren terug, aangevuld met trendy nieuwigheden.

Bovendien kan je de esthetiek van jouw nieuwe vloer moeiteloos doortrekken naar de muur voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Op zoek naar een blikvanger in je kamer? Kies dan voor een nis of een accentmuur in een bijpassend design of andere tint. Of ga voor een spatwand in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Diversiteit troef

Deze collectie blijft zo divers als de natuur. Naast de bestaande planken en tegels, is er een extra grote tegel van 95 op 60 centimeter. Je houdt van een visgraatvloer? Het kan. Met of zonder groef? Aan twee of vier zijden van de plank? Jij kiest. Zelfs in de vorm van de groef heb je variatie: een klassieke V-groef of een innovatieve groef met een mooie zachte afronding.

Bij de aanwinsten in de collectie valt nog iets op. Je ziet niet alleen de structuur van je plank of steen. Je voelt die ook, exact zoals de nerf loopt. Natuurlijke luxe zit in de details.

Juglans, een van de tien visgraatpatronen.

Blijft een leven lang mooi

Boven de kern van jouw vloer zit een sterke vinyllaag met daarop het design. Dat is niet van de echte natuur te onderscheiden. De vloer is afgewerkt met een slijtlaag van 0,55 millimeter. Huisdiernageltjes, schoenen of stoelen? Geen probleem. Je vloer krijgt een levenslange garantie bij thuisgebruik en tien jaar voor commercieel gebruik.

Ook onder de kern zit een slimme vondst. Een geïntegreerde kurkonderlaag vangt de meeste oneffenheden op. Deze vloer kan dus zo boven op een bestaande vloer gelegd zonder losse onderlaag. Kurk dempt het geluid bovendien nog beter.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details