NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De materiaalpartner voor elk interieurproject
Voor de kantoren van Archipl werden door interieurbouwer MatCo zowel plaatmaterialen, als akoestisch absorberende materialen gebruikt van Triplaco. (Beeld: Dennis De Smet)

De materiaalpartner voor elk interieurproject

Het Harelbeekse bedrijf Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Als voorraadhouder van producten van merken als Abet Laminati, Pfleiderer, Kaindl, Viroc, Alvic en Senosan,  kan je er als interieurbouwer uiteraard terecht voor een heel ruim aanbod aan decoratieve plaatmaterialen.

Van HPL voor binnen en buiten over gemelamineerde spaan, acryllaminaten en cementgebonden vezelplaten: Triplaco is de toeleverancier bij uitstek voor interieurbouwers en aannemingsbedrijven.   Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in vlakverlijming van platen en via gespecialiseerde divisies kan je er ook terecht voor akoestisch absorberende oplossingen, maatwerkproductie en technische binnendeuren.

Akoestisch absorberende oplossingen

Print Acoustics, een gespecialiseerde afdeling binnen Triplaco, concentreert zich op de ontwikkeling en productie op maat van akoestisch absorberende wandpanelen, kastdeuren en plafondpanelen. De kruisbestuiving met de ruime voorraad aan laminaten binnen het standaard voorraadprogramma van Triplaco resulteert in een breed en hoogwaardig aanbod aan akoestische oplossingen. Daarenboven zijn een afwerking in fineer, massief houten latten of geweven vinyl mogelijk voor een perfecte integratie in elke ruimte.

HPL die nauwelijks te onderscheiden is van berkenmultiplex? Ook dat is uit voorraad verkrijgbaar via Triplaco, zowel als losse HPL als opgelijmde plaat.

Seriemaatwerk van halffabrikaten

Sta je voor een maatwerkreeks waarvoor je zelf niet de nodige middelen, tijd of capaciteit hebt? Ook dan helpt Triplaco je graag verder via hun gespecialiseerde maatwerkafdeling Beveka Productions. Met een uitgebreid machinepark en jarenlange expertise in maatwerk van halffabrikaten staan ze in voor zaagwerk, afkanten, vormfrezen, groeffrezen, boren en drevelen in grote of kleine oplages, voor eender welk project.

Technische binnendeuren

Door een recent partnership met Huylebrouck Deuren verdeelt Triplaco voortaan ook op maat gemaakte deuren in brandwerende of akoestisch isolerende uitvoering, afgewerkt met fineer, HPL of lak.

Je merkt het, Triplaco heeft alles in huis om elk interieurproject van a tot z te servicen op het vlak van materialen en oplossingen. Ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn daarbij kernwaarden. Samen met een eigen machinepark en snelle leveringstermijnen vertaalt zich dit in producten en services van topkwaliteit. Van kleine particuliere interieurprojecten binnen de klassieke interieurbouw tot grote projecten binnen de zorg- en publieke sector.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details