NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De kunst van houten trappen
Trappen Smet vertaalt elke wens naar een creatief concept dat tot in de kleinste details is afgewerkt.

De kunst van houten trappen

De tijd dat trappen werden weggemoffeld, is definitief voorbij. Vandaag zijn ze vaak een eyecatcher die het interieur net dat tikkeltje extra cachet bezorgd. Zeker als je in zee gaat met Trappen Smet. Zij maken van elke houten trap een waar pronkstuk. Ook voor binnendeuren staat deze firma uit Zulte zijn mannetje. Uniek en kunstzinnig maatwerk is namelijk het handelsmerk van dit familiebedrijf. 

Of je nu een kelder- of zoldertrap wenst, een zwevend model of een klassieke spiltrap met smeedwerk: Trappen Smet vertaalt je wensen naar een creatief concept dat tot in de kleinste details is afgewerkt. “Houtbewerking is onze passie en we kennen alle kneepjes van het vak”, vertelt salesmanager Jasper Desmet. “Met onze jarenlange expertise realiseren we voor elke klant de gewenste trap. Zelfs als deze in ruimtes met moeilijke afmetingen moeten passen of als de klant sculptuurleuningen vraagt. We kunnen alle stijlen aan: van design over hedendaags tot landelijk of klassiek. Zelfs houten buitentrappen of brandtrappen behoren tot de mogelijkheden. Telkens weer gaan we voor de absolute perfectie. Daarom installeren we de trappen ook altijd zelf, tot aan de afwerking toe.”

Daarnaast kan je bij Trappen Smet terecht voor binnendeuren op maat. “We streven ernaar om deuren te ontwikkelen die perfect bij de stijl van het interieur passen”, aldus Jasper Desmet. “Van sober ingetogen designs tot extravagante luxueuze uitvoeringen: alles is mogelijk, zelfs voor glazen of steellook deuren. Ook hier zorgen onze vakbekwame mensen voor een vakkundige installatie en gegarandeerde kwaliteit tot in het kleinste detail.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details