NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De kracht en bescherming van de toekomst

De kracht en bescherming van de toekomst

DeWALT® lanceert de 54 V XR® FLEXVOLT Brushless 45 mm SDS-Max combihamer DCH614 van 6 kg

  • Toonaangevende verhouding tussen vermogen en gewicht en de laagste trillingen in zijn categorie: de eerste draadloze combihamer van DEWALT met het ingebouwde Wireless Tool Control™
  • Prestaties vergelijkbaar met gesnoerde machines: 10,5 Joule slagenergie en een maximale boorcapaciteit van 45 mm in massief beton
  • De beste verhouding tussen vermogen en gewicht in zijn klasse met een ergonomische, compacte en smalle vorm, die gemakkelijk toegang biedt tot krappe ruimtes
  • Uitstekende bescherming op de werkplek dankzij DEWALT® Perform & Protect™, met toonaangevende trillingen van slechts 8,8 m/s2 dankzij de actieve trillingsregeling
  • Antirotatiesysteem dat de stroom onmiddellijk onderbreekt bij een blokkering
  • Nieuw ontworpen formaat vol met innovatieve functies, waaronder geïntegreerde Wireless Tool Control™ voor het koppelen met compatibele stofzuigers, automatische stop/start, vlotte controle en verbeterde productiviteit
  • De efficiënte Brushless motor en krachtige XR® FLEXVOLT accu van 54 V zorgen voor een ongeëvenaarde gebruiksduur en minimaal onderhoud
  • Uitzonderlijke duurzaamheid voor extreme werkomstandigheden

 

Met de lancering van de Brushless SDS-Max-combihamer DCH614 van 6 kg en 45 mm met XR® FLEXVOLT van 54 V heeft DEWALT® zijn toonaangevende assortiment boorhamers uitgebreid.

Deze nieuwe harde hamer levert 10,5 Joule slagkracht en een boorcapaciteit van 45 mm in massief beton, waardoor hij perfect geschikt is voor professionals die vaak ankeren bevestigingsgaten in metselwerk, beton en steen boren. Deze heeft ook de capaciteit voor bits met een diameter tot 125 mm, met uitstekende verwijderingssnelheden.

De DCH614 biedt de beste verhouding tussen vermogen en gewicht in zijn categorie en is ergonomisch, compact en smal ontworpen. Daardoor is deze geoptimaliseerd voor beperkte ruimtes en hebben gebruikers ultieme controle in zowel horizontale als verticale toepassingen. Bovendien levert deze veelzijdige hamer 25 % snellere prestaties dan de huidige modellen van 6 kg met snoer, wat zorgt voor een uitstekende snelheid en efficiëntie. De DCH614 combineert krachtige Brushless motortechnologie met de veelgeprezen DEWALT XR® FLEXVOLT accu van 54 V. Deze is ontworpen voor een ultieme gebruiksduur, snoerloze vrijheid en productiviteit op de werkplek, evenals uitzonderlijke betrouwbaarheid, minder onderhoud en minder tijd van inactiviteit. Per laadbeurt kunnen er tot 25 gaten (20 x 150 mm) worden geboord, wat voldoende is om met de twee meegeleverde accu’s een gemiddelde dag te werken.

De DCH614 voldoet aan de strenge DEWALT Perform en Protect™-eisen en biedt de beste gebruikersbescherming in zijn klasse. Een van de functies is het toonaangevende trillingsniveau van slechts 8,8 m/s2 dankzij de handgreep met actieve trillingsregeling (Active Vibration Control of AVC), waardoor de gebruiker minder snel moe wordt en het toestel de hele dag door binnen de trillingsrichtlijnen gebruikt kan worden. Het ingebouwde antirotatiesysteem geeft nog meer bescherming door elk verlies van gereedschapscontrole te detecteren en het vermogen in dat geval onmiddellijk uit te schakelen. De mechanische koppeling met een hoog koppel van 80 Nm zorgt voor een betere controle van het gereedschap en voor veiligere werkomstandigheden. In de afkapstand heeft de DCH614 een rotatiestopmodus voor extra veiligheid.

Dit innovatieve gereedschap is het eerste in het boorhamerassortiment van DEWALT dat Wireless Tool Control™ heeft, waardoor het draadloos gekoppeld kan worden aan de nieuwste generatie DEWALT-stofzuigers zoals de DCV586M uit de M-klasse, de DWV901L en de DWV902M. Met Wireless Tool Control is automatische aan- en uitschakeling mogelijk, maar ook een zeer efficiënt stofbeheer, wat een schonere, minder schadelijke werkomgeving oplevert, terwijl de gebruiker tijd en moeite bespaart. Er zijn extra accessoires voor stofafzuiging verkrijgbaar, die allemaal compatibel zijn met DEWALT Airlock: de DWH050 voor boren en de DWH051 voor afkappen.

DEWALT heeft ook een zachte start geïmplementeerd voor een snelle plaatsing van de bits, een nauwkeurigere werking en controle en nauwkeurigere verwijdering van materiaal. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk voor meer gebruiksgemak.

De DCH614 is net als al het DEWALT-gereedschap gebouwd om bestand te zijn tegen extreme werkomstandigheden, met een geoptimaliseerd luchtstroom- en koelsysteem dat de belangrijkste onderdelen beschermt en een lange levensduur van het product garandeert. De DCH614 is gebouwd voor een grotere duurzaamheid en is uitgerust met twee ledindicatielampjes. Een statisch rood lampje waarschuwt de gebruiker wanneer de antirotatiefunctie geactiveerd is, terwijl een knipperend rood lampje bevestigt dat de vergrendeling geactiveerd is in de niet-afkapmodus, of als er een fout is opgetreden. De gele led waarschuwt wanneer er binnen de volgende 10 uur onderhoud aan het gereedschap moet worden uitgevoerd. Bovendien knippert de gele led om aan te geven dat het gereedschap het aanbevolen onderhoudsinterval heeft overschreden.

Voor een doeltreffend inventarisbeheer, een goede beveiliging en controle op de werkplaats is de DCH614 geschikt voor Tool Connect™. Met een Tool Connect-label kan deze via Bluetooth® met een mobiel toestel worden gekoppeld en zo gevolgd worden.

De DCH614X2 wordt geleverd met snelle acculader DCB118, 2 x DCB547 XR FLEXVOLTaccu’s van 18V/54 V 9,0 Ah met een hoge capaciteit en een stevige draagkoffer. De DCH614 is ook als een afzonderlijke unit (DCH614N) beschikbaar, voor wie al een 54 V XR FLEXVOLT accu heeft.

Samen met de DCH614 worden de DEWALT SDS-Max boorhamer van 45 mm met snoer (D25614K) en de DEWALT SDS-Max beitelhamer met snoer (D25832K) gelanceerd, die veel van dezelfde uitstekende eigenschappen en voordelen bieden als het snoerloze model, met aansluiting op het A/C-net.

Gil Van Meenen, Product Marketing Manager DEWALT: De DCH614 is door onze ingenieurs ontworpen als een veelzijdige allrounder, die een uitgebreide reeks van vereisten voor ruwbouw levert – met de ultieme veiligheid voor de gebruiker in het achterhoofd. De DCH614 is nieuw ontwikkeld vanaf nul en bevat alle kenmerken die professionals nodig hebben om veeleisende versterkings- en boortoepassingen uit te voeren, zoals het maken van chemische en mechanische verankeringen, het uitkappen van leidingsleuven, leidingwerk en het verwijderen van tegels, mortel en cement.

“Met de beste verhouding tussen vermogen en gewicht in zijn klasse (10,5 J en 6,8 kg) levert dit indrukwekkende gereedschap geweldige prestaties met snelle en efficiënte verwijdersnelheden. Net als alle producten van DEWALT is dit product vervaardigd met het oog op robuustheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur onder de zwaarste omstandigheden. De gebruikers worden volledig beschermd door heel wat geavanceerde veiligheidsfuncties die de risico’s op trillingen, rotatie en stof tot een minimum beperken en die allemaal aan de strenge Perform & Protect-criteria van DE voldoen. De productiviteit wordt gemaximaliseerd dankzij de draadloze vrijheid en het vermogen van de 54 V XR FLEXVOLT accu. De accu van 9,0 Ah zorgt daarbij voor meer dan genoeg gebruiksduur om de meest voorkomende toepassingen uit te kunnen voeren.”

DEWALT SDS-Max boren

Met de DEWALT SDS-Max boren kan er snel en nauwkeurig in metselwerk, steen en gewapend beton voor mechanische verankering geboord worden. Elk bit is behandeld met de ijzerstraaltechnologie voor maximale duurzaamheid en is voorzien van een 4-delige carbide punt uit één stuk, die een grotere weerstand biedt tegen vastlopen op plaatsen waar betonijzer kan zitten. Omdat de slagkracht over de vier snijvlakken wordt verdeeld, wordt tijdens het boren een minimale trilling gegenereerd. De langere vierdelige helix is ontworpen om vuil snel en doeltreffend te verwijderen, zodat de gaten steeds helderder en concentrischer worden. Bovendien helpt een slijtage-indicator* aan de buitenkant van de helixonderdelen om na verloop van tijd slijtage te identificeren. DEWALT SDS-Max boorbits zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

Adviesprijs DEWALT DCH614N-XJ (zonder accu’s) : 599€ ex. BTW
Adviesprijs DEWALT DCH614X2-QW (incl. 2x accu’s en lader) : 949€ ex. BTW
Adviesprijs DEWALT D25614K-QS : 599€ ex. BTW
Adviesprijs DEWALT D25832K-QS : 449€ ex. BTW

Raadpleeg uw DEWALT verdeler voor meer info.

Meer informatie over het volledige DEWALT assortiment :

België : https://www.dewalt.be/

Nederland : https://www.dewalt.nl/

Volg ons op de voet:

Facebook : https://www.facebook.com/DEWALTBelgium/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCC-iG4cUZwuipJYrSPmwO9g

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details