NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De juiste kast past in het interieur

De juiste kast past in het interieur

Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast, servieskast, dressoirkast, kledingkast, badkamerkast, stellingkast, voorraadkast, TV-kast en vitrinekast.

Match met interieur
De kasten moeten passen in het interieur. Dit geldt voor de living, keuken en slaapkamers. Slaapkamers zijn meestal de ruimten waar de kleding wordt bewaard. Luxe slaapkamers hebben een aparte garderoberuimte. Een aparte ruimte die veelal door een interieurbouwer met kastruimte wordt ingericht. De klant bepaalt het aantal schappen en laden. De kasten worden op maat gemaakt en betreft meestal vakwerk.

Kasten op maat
Interieurbouw zien we ook voor roomdividers en boekenkasten. Het geeft de woning niet alleen enige allure, maar ook een meerwaarde. Denk ook aan op maat gemaakte badkamermeubelen en ook keukens die voorzien zijn van slimme opbergsystemen. Ook bergruimten bieden meer opslagruimte als gebruik wordt gemaakt van de juiste stellingkasten.

Antiek of industrieel
Kasten worden meestal kant en klaar gekocht; moderne en antieke kasten afhankelijk van de smaak. De hausse van antieke kasten is tegenwoordig verschoven naar vooral een industriele outlook. Robuuste kasten van hout en staal, functioneel en degelijk. Veel fabrikanten hebben retro modellen op de markt gebracht, maar er is ook origineel industrieel meubilair te koop. Lockerkasten bijvoorbeeld die gebruikt worden voor kleding of andere spullen.

Optimaal opbergen
Kasten bieden opbergruimte en hebben dus een praktische functie. Toch is het een kunst om de ruimte optimaal te gebruiken. Veel kledingkasten bijvoorbeeld kunnen dikwijls een stuk efficiënter ingericht worden met de juiste roedes en ladenblokken. Hetzelfde geldt voor menig kantoorplek in huis. Door het thuiswerken is er behoefte aan werkruimte die ook praktisch is. Een kantoorkast zorgt ervoor dat je de kantoorspullen ook netjes kunt opruimen zodra het werk gedaan is.

Open vakkenkasten, vitrinekasten en servieskasten laten zien wat je allemaal verzameld hebt. Het antieke servies van je grootouders, de kunstverzameling en de boeken. Het maakt de woning persoonlijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details