NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De juiste kantenbandoplossing zonder compromissen
(Beeld: FLY)

De juiste kantenbandoplossing zonder compromissen

De grote keuze aan kantenbanden in de Egger Decoratieve-collectie biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende designwensen. Kantenband heeft zich ontwikkeld van de eenvoudige spaanplaatafwerking naar speciale accenten voor de decoratieve plaat. Egger produceert zijn kantenband voor zowel toon op toon als een contrasterende aandachtstrekker. Met het breedste assortiment kantenband op de markt voor al zijn decoren en oppervlaktestructuren.

Door de overname in 2010 van Roma in Turkije heeft Egger als eerste en enige producent van decoratief plaatmateriaal kantenband in zijn gamma. De voortdurende investeringen in innovatieve kantenbandoplossingen maakt de Turkse fabriek de grootste productielocatie van kantenband ter wereld, met focus op de productie van ABS- en PMMA-kanten. Aansluitend werd de tweede Egger-Kantenbandfabriek in het Duitse Brilon gebouwd voor de productie van de PP-kanten, die snel aan populariteit winnen. “De afgelopen jaren groeide Egger sterk. Inmiddels werken er alleen al in de kantenbandfabrieken meer dan 1.000 collega’s.

Met vestigingen in Turkije en Duitsland speelt Egger mee aan de wereldtop. (Beeld: EGGER)

Creatieve vrijheid

De Egger Originals-kantenbanden zijn de perfecte afwerking voor decoren en oppervlaktestructuren. Trends en decoren staan nooit stil en blijven groeien, Eggers kantenbandproduct groeit met deze steeds breder wordende verscheidenheid mee. Als producent van kantenband is het team het best geplaatst om de ideaal passende kanten voor het totaal assortiment aan te bieden, in bijpassende kleuren en decors, of als eyecatcher die een extra designtouch geeft aan het meubel… Egger-kantenbanden zijn verkrijgbaar in alle gangbare diktes en breedtes in meer dan 3.000 varianten per rol.  Daarenboven biedt Bouttens als Egger-partner ook in kantenband de service om die per decor en breedte per 5 meter te leveren.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details