NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De ideale kantenband voor elke wens

De ideale kantenband voor elke wens

Voor interieurbouwers is elk ontwerp en elke planning uniek. Om de klant te overtuigen met individuele kwaliteit, helpen sterke partners en innovatieve materialen. REHAU staat voor beide en helpt zijn klanten te voldoen aan de hoge eisen van creatief interieurontwerp. De polymeerspecialist biedt niet alleen uitstekende producten voor maximale ontwerpvrijheid, maar ook een groot aantal diensten die een soepele en snelle implementatie van de projecten garanderen.

De ideale kantenband voor elke wens

“De ideale kantenband voor elke wens”. Met meer dan 100.000 verschillende kantenbandvarianten in voorraad, is dat de belofte die REHAU aan zijn klanten doet. Onder de noemer RAUKANTEX heeft REHAU drie types kantenband in het aanbod. Edwin Zaaijer, Head of Market Area Furniture Solutions REHAU: “Uniek is dat voor elk type kantenband de drie lijmtechnologieën kunnen gebruikt worden, dus zowel de laser- en de NIR-, als de hot-air-technologie. Bovendien is elk type kantenband beschikbaar in alle kleuren en decors.”

De REHAU design collection wordt voortdurend uitgebreid.

 

De ideale kantenband voor elke wens

Edwin Zaaijer: “De RAUKANTEX pure is de kantenband zoals iedereen die kent van vroeger. Je brengt lijm aan op de kantenband en plakt die eenvoudigweg op de spaanplaat.”

RAUKANTEX plus is een kantenband met een aangebrachte, gekleurde lijmlaag op de rugzijde. Door die gekleurde lijmlaag is RAUKANTEX plus de springplank naar de nulvoegtechnologie.

RAUKANTEX pro heeft een speciale honderd procent polymere functionele laag, die qua kleur exact is afgestemd op de zichtbare zijde van de rand. Met de juiste verwerking wordt de functionele laag optimaal gesmolten, waardoor een duurzame en optische nulvoeg wordt gerealiseerd. Edwin Zaaijer: “De RAUKANTEX pro is een echte kantenband voor professionals. De kantenbanden hebben een functionele laag in kunststof en zijn dus volledig lijmvrij.”

Alle kantenbanden zijn in kleine hoeveelheden beschikbaar uit voorraad: RAUKANTEX pure en plus vanaf één meter, RAUKANTEX pro vanaf één rol.

Edge is digital: door een QR-code kan je de levensloop van een kantenband volgen.

 

Alomvattende collectie

REHAU werkt intensief samen met plaatproducenten en fabrikanten van bedrukt decorpapier. Edwin Zaaijer: “Wij volgen nauwgezet wat er op de markt gebeurt. Nieuwe platen op de markt betekenen dus ook nieuwe kantenbanden, die we op quasi hetzelfde moment als de platen uitbrengen. Zo wordt onze REHAU design collection voortdurend uitgebreid met bijpassende kantenbanden voor de platen van toonaangevende producenten zoals de collecties Egger, Pfleiderer, Kronospan, Unilin en Cleaf.”

Edge is digital

De dit jaar geïntroduceerde Edge is digital-dienst van REHAU betekent een nieuwe belangrijke stap in de digitalisering van de meubelindustrie. Edwin Zaaijer: “Door middel van een QR-code kan je de levensloop van een kantenband volgen. De klant kan alle gegevens, zoals breedte, dikte, materiaal, ontwerp, kleur of rollengte in de cloud terugvinden. In de productie maakt dat de bediening eenvoudiger, bespaart het tijd en minimaliseert het de fouten en risico’s. Het is ook handig voor het voorraadbeheer, de goederenontvangst of materiaalplanning.”

Een belangrijke stap voorwaarts dus in de procescontrole en het kwaliteitsmanagement, dat toonaangevend is voor industrie 4.0 in de industriële meubelproductie.

De webshop bevat meer dan 15.000 types panelen en kantenband.

 

Dé bron voor kantenbanden

Via de handige webshop (www.rehau.be/interieur_eshop – website: www.rehau.be/kantenband), met meer dan 15.000 types panelen en kantenband, kunnen klanten kantenbanden kiezen uit meer dan 100.000 varianten. Daarnaast is REHAU uiteraard ook te bereiken via e-mail ([email protected]) of via de hotline (0800/71190).

Edwin Zaaijer: “We zijn niet alleen een webshop of callcenter. We zijn echt dé bron voor kantenbanden, die gemakkelijk te bereiken is. Met onze service, technische support en knowhow ontzorgen wij de interieurbouwer, zodat hij of zij zich op zijn kerntaak kan focussen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details