NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De drang naar perfectie. Onzichtbaar in de wand geïntegreerd
Doorheen de jaren heeft Xinnix een totaalaanbod ontwikkeld.

De drang naar perfectie. Onzichtbaar in de wand geïntegreerd

Lees je ‘Xinnix’ hardop, dan hoor je al snel waardoor de naam geïnspireerd is. ‘Ik zie niets’ verwoordt precies de ambitie van deze deurenfabrikant. Xinnix ontwikkelt diverse deursystemen die zich quasi naadloos in de muur weten te integreren.

In hun drang naar perfectie blijft Xinnix zijn systemen optimaliseren en nieuwe methodes ontwikkelen voor de integratie van deuren in het vlak. Zo is er een gloednieuw blokkaderframe waarmee je het profiel op een andere manier plaatst. Een upgrade voor de uiteenlopende technische mogelijkheden.

Doorheen de jaren heeft Xinnix een totaalaanbod ontwikkeld. Voor de naadloze inwerking gebruikt Xinnix een aluminium frame, gelakt in het wit (RAL 9016) of het zwart (RAL 9005), dat in de muur gemonteerd wordt. Er zijn meer dan 30 verschillende sluitingswijzes mogelijk, waaronder gemotoriseerde driepuntssluitingen. Het inbegrepen beslag omvat ook onafhankelijk regelbare scharnieren. Met de X3 heeft Xinnix ondertussen ook een hoogwaardige pivotdeur in het gamma, net als brandwerende, rookwerende en akoestische deuren. Met een ingewerkte Xinnix-plint vervolledig je het plaatje. Je ontdekt het allemaal op Prowood. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details