NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De draad terug oppikken op Prowood 2021

De draad terug oppikken op Prowood 2021

Van een heropleving gesproken! Ja, we mogen elkaar terug in levende lijve zien en dat maakt ons gelukkig. Bovendien is er geen betere plek dan de Prowood beurs in Flanders Expo Gent – van zondag 17 tot en met donderdag 21 oktober – om onze passie voor hout opnieuw met elkaar te delen. 

Er is nood aan contact, nood aan een vakbeurs, en ook Rogiers voelt de drang om terug dichter bij zijn klanten te gaan staan. Dat doet het met een stand van maar liefst 1.300 vierkante meter op Prowood. “Ons doel is om een zo volledig mogelijk aanbod te tonen, van de klassieke machines tot CNC’s, voor zowel kleine schrijnwerkerijen als grote industriële bedrijven. We kunnen met onze klanten meegroeien, van de eerste paneelzaag tot een volledig geautomatiseerde installatie”, klinkt het bij Rogier.

Live actie op heel wat machines

De grote stand van Rogiers laat iedereen gemakkelijk – en met voldoende afstand – tussen de machines wandelen. Ideaal om de vrijblijvende demo’s mee te pikken, op de morbidelli m100 (CNC-center voor paneel), stefani kd (kantenlijmer), accord 25 fx (CNC-center voor massief) en de class px 350i (paneelzaag). Vertegenwoordigers, techniekers en softwarespecialisten beantwoorden met plezier je vragen. Liever een demonstratie op maat van jouw business? Dan plan je meteen een afspraak in voor een demo in een van Rogiers technologiecentra, in Waregem, Herentals of Namen.

Paneelzaag class si 400ep, een van de machines met live demo.

Wat je moet weten

Op stand 1120 in hal 1 kan je de verschillende machines van huismerk SCM bekijken. Andere merken, zoals Tornado, Salvador en Plasticband, zijn gegroepeerd op standen 1116 en 1118, ook in hal 1 in het verlengde van stand 1120. Aan de bar verpoos je rustig, bij enkele Italiaanse specialiteiten, een drankje en een leuke babbel.

Omdat Rogiers je graag wil ontmoeten, bieden ze je een gratis ticket aan. Surf daarvoor naar www.prowoodfair.be/nl/register/company en gebruik code ROG879 om je gratis ticket te claimen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details