NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De bijkeuken: een multifunctionele ruimte
Velen willen wel zo’n ruimte hebben. Hier kan men wasgoed wassen en drogen, voorraden opslaan, huishoudelijke apparaten opbergen en zo meer, op een bijzonder ergonomische manier.

De bijkeuken: een multifunctionele ruimte

De meeste opdrachten die een keuken-, meubel- en interieurbouwer van een particulier krijgt, zijn om een keuken, slaapkamer of garderobe vorm te geven. De bijkeuken wordt hierbij vaak over het hoofd gezien. Maar ook hier kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer met praktische ideeën nieuwe opdrachten genereren. Ostermann heeft verschillende, passende oplossingen voor de bijkeuken in het assortiment.

De typische bijkeuken in veel huishoudens bestaat uit een verzameling van oude meubels of planken van de bouwmarkt, een kamer waar men liever niet te lang blijft. De bijkeuken is vaak een multifunctionele ruimte: het is een wasruimte, voorraadkast, strijkkamer en opslagruimte in één. En daar liggen veel mogelijkheden voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer. Vooral op het gebied van individualiteit en ergonomie. Met individuele oplossingen bij het vormgeven kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de (eind)klant overtuigen van de mogelijkheden en hiermee nieuwe opdrachten binnenhalen. Ideeën, inspiratie en oplossingen vind je via het zoekbegrip “#kastinrichting” op de Ostermann website: www.ostermann.eu.

Voor de kastinrichting vindt men bij Ostermann met onder andere kledingstangen, kledingliften, broekhouders en uittrekbare schoenhouders de passende producten.

Alles overzichtelijk opgeborgen

Netheid en overzichtelijkheid zijn het allerbelangrijkste voor een grote kast. Voor het opbergen van kleding biedt Ostermann daarom een breed assortiment aan kastinrichting aan, die geheel aan de behoeften en de wensen van de klant kunnen worden aangepast. Voor het opbergen van benodigdheden, schoonmaakmiddelen of huishoudelijke apparaten vind je de passende oplossing in de productcategorie onderkastuitrusting.  

Met de praktische uittrekbare Pull Laundry manden van Hettich bijvoorbeeld sorteer je wasgoed snel en gemakkelijk. In plaats van een ladebodem wordt hier het Pull Laundry-inbouwraam tussen de ladezijwanden gemonteerd. Als alternatief zijn er ook opvouwbare wasmanden verkrijgbaar, die aan de kast gemonteerd kunnen worden. 

Op maat van het dagelijks leven

Waarom moet een wasmachine altijd op de grond staan? Oplossingen van de keuken-, meubel- en interieurbouwer bieden een veilige en stabiele mogelijkheid om deze op een ergonomische hoogte te plaatsen. Door uittrekbare plateaus onder de wasmachine en/of droger te plaatsen, creëer je bijvoorbeeld extra afstelmogelijkheden voor wasmanden. 

In steeds meer huishoudens zijn robotstofzuigers te vinden. Vaak wordt de dockingstation ergens tegen de muur vlakbij een stopcontact geplaatst. Uitsparingen in de keukenplint maken het ook mogelijk om de dockingstation ruimtebesparend en visueel minder storend onder een kast te plaatsen. Verder kan je er bij het vormgeven rekening mee houden dat reinigings-, schoonmaak- en wasmiddelen buiten het bereik van kinderen bewaard moeten worden. Ostermann heeft hiervoor kindveilige sloten voor in het assortiment.  

De Pull Laundry uittrekbare wasmand is een elegant alternatief voor de klassieke wasmand.

De Ostermann Service

De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 475 medewerkers en het dagelijks versturen tot wel 6.000 orderregels is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden. Als dochteronderneming bedient Ostermann Belux NV vanuit Liedekerke heel wat keuken-, meubel- en interieurbouwbedrijven. Vanuit alle vestigingen in Europa belevert Ostermann ondertussen meer dan 25.000 bedrijven.

Dat zoveel keuken-, meubel- en interieurzaken voor Ostermann kiezen, heeft ongetwijfeld te maken met de sterke Ostermann Service. Je kiest kanten per meter, vanaf 1 meter, in verschillende diktes. Het assortiment omvat kanten in ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout. Ze worden op de gewenste breedte gesneden, tot 100 millimeter, en geleverd in 2 tot 4 werkdagen. Je kanten voorlijmen met smeltlijm? Ook dat doet Ostermann voor je. Je rekent op het grootste kantenassortiment en het grootste voorraadprogramma in Europa met 150.000 koppelingen van kant bij plaat. Bestel je uit voorraad, voor 16 uur? Dan heb je je kanten de volgende werkdag al in huis. Snel en gemakkelijk.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details