NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De badkamerspecialist gaat verder dan ‘No Limit’ en presenteert enkele nieuwe, stijlvolle elementen in hun vertrouwde aanbod.

De badkamerspecialist gaat verder dan ‘No Limit’ en presenteert enkele nieuwe, stijlvolle elementen in hun vertrouwde aanbod.

Detremmerie gaat next level

Detremmerie brengt al tachtig jaar een exclusieve badkamerervaring in huis. Het familiebedrijf bewijst keer op keer dat zij – ondanks hun leeftijd – jong van geest zijn. Ze houden altijd rekening met de laatste veranderingen en passen hun aanbod aan aan de marktvraag. Al zijn zij vaak zelf degenen die de trends voorspellen en tot de klanten brengen.

Hun ruime aanbod, gevoel voor trends en uitgebreide expertise werden al weerspiegeld in de ‘No Limit’-collectie die we jullie in ons vorige oktobernummer voorstelden. Nu tillen zij deze reeks, waar je met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen een unieke badkamer kan samenstellen, naar een nog hoger niveau met een pak nieuwe aanvullingen: ‘No Limit Round’, ‘No Limit Deluxe’, ‘No Limit Mystery’ en enkele nieuwe kleuren voor de ‘No Limit’-meubelen.

wenge-fineer-1-kopieren

No Limit Round

Zoals de naam al suggereert, benadrukt dit segment de ronde en organische meubels die momenteel erg in trend zijn en dat ongetwijfeld nog een tijdje blijven. De D-vormige wastafels en onderbouwkasten wijken af van het hoekige en maken alles zachter. Deze stijlvolle ontwerpen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen uit acht mat gelakte kleuren van zwart tot wit en van cappuccino tot grijs, groen en rose.

No Limit Deluxe

Met deze toepassingen toont Detremmerie zijn kennis op meubelgebied. De mat gelakte kasten zijn in verstek afgewerkt en stralen elegantie en vakmanschap uit. Ook hier is er weer keuze uit de acht kleuren. Alles wordt tot in de details afgewerkt voor een verfijnde, luxueuze look.

No Limit Mystery

Je kan je ook laten verrassen door het ‘Mystery’-aanbod. De ingewerkte marmeren wastafels in combinatie met strakkere meubels geven het geheel een mysterieuze toets. In de kasten schitteren marmersoorten als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. Telkens met een uniek resultaat!

Voor het geval de keuze uit al dat moois van de ‘No Limit’-reeks nog niet moeilijk genoeg was, zijn de meubelen nu ook verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut. 

wenge-fineer-12-kopieren

Virtual Reality

Met dit aspect neemt Detremmerie badkamerontwerp echt naar the next level. Met alle hierboven besproken nieuwigheden kan je via hun configurator online je badkamer samenstellen. Zo krijg je onmiddellijk een goed beeld over hoe je badkamer eruit kan en zal zien en zie je ook de prijs en bestelcode. Maar ze gaan nog verder. Samen met de badkamerspecialist duiken we namelijk ook de virtual reality in. In samenwerking met Visoft en Saninet kan je virtueel in je badkamer rondlopen nadat je deze hebt samengesteld. Zo zie je meteen wat je krijgt en kan je de perfecte keuze maken met de hulp van Detremmerie.

Met zo’n groot luxeaanbod en nieuwe snufjes verwezenlijk je ongetwijfeld de badkamer van je dromen.

www.detremmerie.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details