NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
DB&S en OTT: kwaliteit en service samen!
In de showroom van DB&S staan de machines gebruiksklaar opgesteld.

DB&S en OTT: kwaliteit en service samen!

DB&S is al sinds 2001 de exclusieve verdeler te zijn van dit topmerk in België. En daar is het trots op.

Tekst en beeld: DB&S

Twee nieuwe modellen

OTT zit niet stil en heeft van de verplichte coronasituatie gebruik gemaakt om hun aanbod te optimaliseren. Als resultaat brengen ze niet één maar meteen twee nieuwe modellen op de markt: de Pacific+ en de FlexEdge. Hiermee verbreedt OTT zijn gamma en kan zo elke professional helpen met de juiste machine.

Met de nieuwe Pacific+ heeft OTT een nieuw instapmodel beschikbaar.

Compact instapmodel

Met de nieuwe Pacific+ heeft OTT een nieuw instapmodel beschikbaar. Deze kleinste OTT in de reeks moet echter niet onderdoen voor zijn grotere broers. Ook hier zijn alle sterktes van OTT aanwezig. De machine is volledig automatisch, aanpasbaar aan de noden van de klant en voert PU-verlijming uit met een perfecte afwerking. De Pacific+ heeft een totale lengte van 5,7 meter en kan panelen aan tot 60 millimeter dik.

Met een doorvoersnelheid van 18 meter per minuut – hoekafronding inclusief – moet hij dus zeker niet onderdoen voor andere machines. Voor wie een professionele kantenlijmer met een honderd procent afwerking en een beperkte omvang zoekt, is de Pacific+ een goede keuze.

Nieuwe middenklasse met talloze uitbreidingen.

Met de FlexEdge wordt het ‘gat’ dat er was tussen de Tornado+ en de Storm+ opgevuld. Deze gloednieuwe kantenlijmer van OTT combineert het compacte van de Tornado+ met de talloze uitbreidingsmogelijkheden van de Storm+. Volledige FLEXibiliteit dus.

Met de FlexEdge wordt het ‘gat’ dat er was tussen de Tornado+ en de Storm+ opgevuld.

Professionele service bij DB&S

Sinds 2001 is DB&S de exclusieve verdeler van OTT in België. “We kennen deze machines dus vanbinnen en vanbuiten”, klinkt het bij DB&S. “Ons eigen service-team, momenteel vijftien man sterk, kan je dus vlug en professioneel helpen bij eventuele vragen en/of problemen. Is er iets aan vervanging toe? Ook geen probleem: originele onderdelen worden binnen de 24 uur na bestelling geleverd op jouw adres.”

Voor meer info kan je terecht op de website www.dbs-machines.be. Je stuurt er vragen online door of maakt een afspraak met de accountmanager uit jouw regio. Graag in volle actie de troeven van OTT ontdekken? In de showroom van DB&S staan twee modellen gebruiksklaar opgesteld. “Breng gerust je eigen materiaal mee en daag ons uit. We tonen graag hoe OTT je stuk perfect afwerkt”, aldus SB&S.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details