NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Dag van de afwerking 2023
Bezoekers ervaren aan de lijve wat de job als interieurbouwer en schrijnwerker inhoudt.

Dag van de afwerking 2023

Demonstraties voor de vakman staan centraal op grootste vakbeurs

De Dag van de Afwerking is Belgiës grootste vakbeurs voor professionals uit de sector van de afwerking. De beurs opent haar deuren op dinsdag 17 oktober in Brussels Kart Expo en combineert productdemonstraties met realistische, goede praktijkvoorbeelden. Zo blijf je als vakman op de hoogte van de laatste nieuwigheden uit je vakgebied. 

In de demonstratiezone stellen tientallen standhouders hun producten en toepassingen voor.

De afgelopen edities bleek dat het belevingsaspect de belangrijkste troef is van de Dag van de Afwerking. De bezoekers houden ervan om zelf materialen en apparaten vast te pakken, te voelen en uit te testen. Daarom besloot organisator Embuild om de demonstratiezone uit te breiden. Daar stellen tientallen fabrikanten hun producten en materialen tentoon met de nodige toelichting. Daarnaast zijn dit keer ook de experten van Buildwise aanwezig in de hal. Zij verduidelijken er bouwdetails en goede praktijken uit de technische voorlichtingsnota’s met realistische, uit de praktijk gegrepen demonstraties op maat van schrijnwerkers, schilders en stukadoors. De Buildwise-experten maken voor iedere beroepsgroep een selectie van de relevantste onderwerpen die voor de vakman van belang zijn. 

Inschrijvingen voor scholen en registraties voor een bezoek aan de beurs verlopen via de website van de Dag van de Afwerking. Afspraak op dinsdag 17 oktober 2023 in Brussels Kart Expo.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details