NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Creatieve houten vloeren bekennen kleur
Osmo is specialist voor gekleurde oppervlaktebehandelingen van hout en biedt talloze mogelijkheden om creatieve concepten te realiseren.

Creatieve houten vloeren bekennen kleur

Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG is sterk gediversifieerd en breidt haar assortiment voortdurend uit. Met gerenommeerde producten als Hardwax-Olie, Decorwas en Olie-Beits bieden de specialisten voor gekleurde oppervlaktebehandelingen talloze mogelijkheden om afzonderlijke ontwerpen te realiseren. Osmo houtafwerkingen laten de creativiteit de vrije loop en voegen unieke accenten toe. 

Hout geniet een grote populariteit als bouwmateriaal voor interieurs en wel om drie redenen: duurzaamheid, uitstraling en levensduur. Het natuurlijke werkmateriaal is er in vele variaties en afhankelijk van de houtsoort in verschillende kleuren en texturen. Met het gebruik van Osmo-houtafwerkingen wordt het spectrum van kleurontwerpen voor houten vloeren nog veel groter. Deze afwerkingen voldoen aan de hoge eisen voor uiterlijk, duurzaamheid en veiligheid en zijn eenvoudig aan te brengen. Osmo staat voor natuurlijke houtbescherming op basis van oliën en wassen. Alle producten beschermen het hout en behouden zijn waardevolle karakter. 

De Hardwax-Olie Farbig maakt het mogelijk om houten vloeren individueel te kleuren en is verkrijgbaar in zeven kleuren.

Maximale variatie in kleur

Met hun innovatieve producten zet Osmo nieuwe maatstaven. Meer dan dertig jaar geleden bracht de houtspecialist een revolutie op de markt met de Hardwax-Olie, expliciet samengesteld voor het onderhoud en de verzorging van houten vloeren. De variant Hardwax-Olie Farbig maakt het mogelijk om houten vloeren individueel te kleuren en is verkrijgbaar in zeven kleuren. Dankzij vijftien verschillende transparante kleuren laat Decorwas van Osmo nauwelijks kleurwensen onbeantwoord. Bovendien kunnen alle Decorwas-coatings met elkaar en met een kleurloze Hardwax-Olie gemengd worden. Voor de professionele gebruiker biedt Osmo een speciaal product dat een naadloze kleuring van houten vloeren mogelijk maakt: Olie-Beits. Dit geeft vloerenleggers en parketteurs de mogelijkheid om houten oppervlakken in variabele intensiteit te kleuren.   ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details