NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COUST acoustics lanceert een uniek product: afwasbare akoestische panelen en schermen

COUST acoustics lanceert een uniek product: afwasbare akoestische panelen en schermen

In de akoestische wereld leken de termen “afwasbaar” en “akoestisch absorberend” tot voor kort onverenigbaar. Per definitie zijn afwasbare doeken immers niet luchtdoorlatend, waardoor de akoestische vulling erachter geen geluidsgolven meer kan absorberen.

Na uitgebreide testen lanceert de firma COUST acoustics, specialist in ruimteakoestiek, nu echter toch afwasbare akoestische panelen en schermen.

Al voor de coronacrisis was er vanuit de zorg- en horecasector vraag naar een product dat afwasbaar en toch akoestisch absorberend was. Na uitgebreide akoestische testen lanceerde de firma COUST acoustics het doek VASK, een afwasbaar doek dat de akoestische prestaties van de producten volledig bewaart. Het doek kan op alle panelen en schermen van de firma aangebracht worden.

Gezien de huidige coronaproblematiek krijgt de firma nu meer vraag naar een dergelijk product. Een vraag waar ze nu een pasklaar antwoord kunnen op bieden.

Het doek bestaat uit een mengeling van PVC en polyester. Door de microperforaties is het doek echter perfect luchtdoorlatend en kan het akoestisch materiaal erachter nog volledig zijn werk doen. Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

COUST acoustics staat bekend als specialist in ruimteakoestiek, met een productassortiment dat zowel op akoestisch als op esthetisch vlak de kaart van kwaliteit trekt. De firma biedt oplossingen voor galm, gebrek aan gespreksprivacy en storende geluiden in kantoren, woningen, restaurants, zorgcentra, woonhuizen en andere.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details