NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® vloeren in ziekenhuis van Bochum Reha-Pro Med

COREtec® vloeren in ziekenhuis van Bochum Reha-Pro Med

De vloeren van COREtec® werden onlangs geïnstalleerd in de fysiotherapie – en revalidatieruimte van het ziekenhuis Reha – Pro Med in het Duitse Bochum.

 De architect koos voor de HD collectie van COREtec® en meer bepaald voor het design “Wind River Oak”. Dit zijn planken van 18 cm breed  bij 1,5 m lang en 8,5 mm dikte. Volgens de architect van het project werd er voor de COREtec® vloeren van USFloors geopteerd omdat het heel aangenaam is om over de vloer te lopen, het voelt met name comfortabel en warm aan en dit geeft een goed gevoel aan de patienten. De chemische producten en desinfecterende producten  die gebruikt worden in het ziekenhuis brengen geen enkele schade toe aan de COREtec® vloer. Dit is heel belangrijk voor de hygiene in het ziekenhuis.

reha-klinik-wind-river-oak-50-lvr-8606_4-kopieren

Voorts is de COREtec®  vloer ook  heel gemakkelijk, eenvoudig en snel te onderhouden. Er zijn zelfs een aantal COREtec® onderhoudsproducten op de markt.  De architect wilde absoluut geen vloer die nog moet geschuurd, gepolijst, of vernist worden. Hij willde met name een vloer die ten allen tijde onderhoudsvriendelijk is en blijft.

Nog volgens de architect is de waterbestendigheid van de COREtec® vloer ook een belangrijk argument bij de keuze van de vloer in het ziekenhuis, evenals het feit dat ze zeer stabiel zijn en een kras – en vlekbestendig oppervlak hebben.

De plaatser is eveneens zeer enthousiast over de COREtec® vloeren : “Voor de renovatie van een aantal ruimtes in het ziekenhuis was het ideaal dat de COREtec® vloeren op elke ondergrond kunnen geïnstalleerd worden. De vloeren zijn ook makkelijk toepasbaar bij vloerverwarming en  vloerkoeling en plaatsen ook heel snel en eenvoudig. Het feit dat er geen acclimatisatie nodig is, vergemakkelijkt ook de plaatsing”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details