NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® vloeren in Adler Modemarkt in het Duitse Oldenburg

COREtec® vloeren in Adler Modemarkt in het Duitse Oldenburg

COREtec® palmt renovatiemarkt in

USFloors heeft de winkelruimte van de Adler Modemarkt in Oldenburg met de nieuwe COREtec® vloeren gerenoveerd. Het is werkelijk heel impressionant geworden : 2.400 M2 (!) winkeloppervlakte van vloeren  voorzien met  het design Nantucket Oak van de COREtec® Wood collectie in de Adler Store in “Familia Shopping Zentrum Oldenburg Wechloy”.  Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen? COREtec® bewijst met deze renovatie waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector.

adler-nantucket-oak-2400m_1-kopieren

COREtec® – Dé ideale renovatievloer

Je hebt een project en je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? COREtec® toont met dit project nog maar eens dat een nieuwe vloer leggen vandaag een koud kunstje is.

 “Vroeger behield je de vloer die in je project aanwezig was of ging je 1 keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo  eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt,” legt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®, uit. “Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je winkelinterieur en je humeur!” Een nieuwe COREtec®-vloer vor je winkelruimte plaats en bewandel je heel snel : de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in vochtige ruimtes zoals sauna’s,  ftiness en wellness centra’s: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast.

adler-nantucket-oak-2400m_6-kopieren

Grootste keuze in vloersector

COREtec® zweert bij een ruim aanbod aan kleuren & stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. Maar de marktleider in rigide waterdichte vloeren gaat nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke & natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke & eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. Verder breidt COREtec® ook het ProPlus-gamma – ultrasterke, krasbestendige vloeren voor commerciële ruimtes met veel voetverkeer-, uit met nieuwe dessins en een groter formaat.

Gezond binnenklimaat

De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details