NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® vloeren gebruikt in renovatie van Kantoorgebouw : robuuste grandeur op 500 M2

COREtec® vloeren gebruikt in renovatie van Kantoorgebouw : robuuste grandeur op 500 M2

USFloors-COREtec®, pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren, heeft de COREtec® vloeren gebruikt bij de renovatie van een kantoorgebouw van in totaal 500 M2.

tvh_132-kopieren

De vloerreeks COREtec® Mega Stone bevat werkelijkheidsgetrouwe steendessins die elk interieur een robuuste uitstraling verschaffen.

COREtec® SOUNDcore dient als basis voor de Mega Stone Collection en staat garant voor optimale akoestiek, comfort én degelijkheid wat zeer belangrijk is in grote kantoorgebouwen.

USFloors is de uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie COREtec® the Original. De Mega Stone Collection van COREtec® is een vloerenreeks die het uitzicht van een echte stenen vloer koppelt aan de sterke prestatie van een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

tvh_090-kopieren

In de kijker : Prachtige dessins

Tien steendesigns verlenen elk interieur een natuurlijke, robuuste look. Een vierzijdige V-groef verleent de afgewerkte vloer een dynamisch karakter.

De afmetingen van de vloerplank bedragen 471 mm x 915 mm: een stevig formaat dat de nodige grandeur oplevert. De totale vloerdikte van de Mega Stone Collection bedraagt 8 mm, waarvan 0,55 mm slijtlaag is. 

Unieke samenstelling

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een  COREtec®-vloer is krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer, keuken, sauna’s of  wellness vormt dus geen enkel probleem.

tvh_062-kopieren

De COREtec® SOUNDcore-technologie vormt de basis van de Mega Stone Collection. Air pockets in het kernmateriaal maken van the Mega Stone Collection stille vloeren die akoestisch dempen. De flexibiliteit en de rigiditeit zorgen ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor installatie op bestaande vloeren; ideaal dus voor renovatie. Geen nood aan een extra ondervloer, de vloer waarop COREtec® wordt aangebracht tekent niet door in het materiaal.

COREtec® wordt in België verdeeld door YEPP uit Turnhout en in Nederland wordt COREtec® verdeeld door  INTR, Dersimo en Headlam.  

www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details