NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® stand werd heel druk bezocht tijdens de afgelopen VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam

COREtec® stand werd heel druk bezocht tijdens de afgelopen VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam

Jan Dossche, President USFloors Europe, over COREtec® vloeren & de voor USFloors –  COREtec® uiterst succesvolle 4de opeenvolgende deelname aan de VT Wonen & Designbeurs  in Amsterdam

“We hebben nav van onze 4de opeenvolgende deelname wederom  een schitterende VT Wonen & Designbeurs gehad, zelfs nog een stuk beter dan vorig jaar in 2018  toen we ook al heel veel volk over de vloer kregen. De consumenten waren enorm onder de indruk van de nieuwigheden en waren laaiend enthousiast over de nieuwe COREtec® Visgraat vloeren”. Op vrijdagavond hadden we al onze belangrijke distributeurs en klanten op bezoek!

Wat een avond ! We gaan in 2020 zeker terug deelnemen, dat staat als een paal boven water”. De zichtbaarheid van COREtec® in diverse programma’s op TV, in de magazines en op de online kanelen werpen duidelijk hun vruchten af.”

 “ De vloerindustrie evolueert sneller dan ooit. COREtec® stond aan de start van dit succesverhaal, maar denkt er nog lang niet aan om te vertragen. De onovertroffen speed-to-market en het breed designaanbod van de Amerikaanse marktleider met Belgische roots bleef niet onopgemerkt en viel onder meer in de smaak bij Warren Buffet, een van de meest succesvolle bedrijfsinvesteerders. “

 “Wij zijn dromers. Innovatie zit in ons DNA. Terwijl de rest van de markt nog werkt aan hun versie van het origineel, denken wij al aan de volgende grote ontdekking.– Jan Dossche, President USFloors Europe

Op de  VT Wonen & Designbeurs pakte USFloors uit met nog maar eens nieuwe aanvullingen in het  reeds uitgebreide COREtec® gamma.

In 2012 ontketende de marktleider in meerlagige rigide vloeren een ware revolutie in de sector met de 100% watervaste core technologie.

Sindsdien breidt het succesbedrijf zijn aanbod gestaag verder uit. Met nieuwe patronen, formaten en designs.

COREtec® Visgraat

 Geometrische vormen blijven populair in 2019, dan merkten we ook op de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam. Daar stelde COREtec® trots 8 designs van de Naturals Collection voor in een verfrissend visgraatmotief. De moderne visgraat klikvloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde v-groef en biedt een opmerkelijke dimensionele stabiliteit. Dankzij het gebruiksvriendelijke A & B kliksysteem, zijn de planken bovendien uitermate eenvoudig in installatie.

Gezond binnenklimaat

De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht.

De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details