NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® Naturals Meadow vloeren in keuken (renovatie)

COREtec® Naturals Meadow vloeren in keuken (renovatie)

De nieuwe COREtec® Naturals vloeren werden gekozen als vloer voor een mooi keukenproject. De eigenaars zijn vol lof over de COREtec® vloeren in de keuken evenals over COREtec® verkooppunt Woonmode uit Rijswijk

“Wij hebben ons laten adviseren door Woonmode in Rijswijk en kwamen uiteindelijk op COREtec® Naturals Meadow uit. Voor ons was dit een vloer waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben, omdat we altijd tapijt hadden gehad. Ons vorige tapijt kwam ook bij Woonmode vandaan. De winkel is dichtbij en toen we deze nieuwe woning kregen, hebben we eigenlijk geen moment in twijfel gestaan en gelijk naar Woonmode toegegaan.”

“Wij waren al klant bij Woonmode. We hadden goede ervaringen met Woonmode. Er is genoeg kennis in huis om je te laten adviseren over je inrichting. Zo komt ook de zonwering en de gordijnen bij Woonmode vandaan en ook het behang. Zelfs de behanger kwam via Woonmode. Dus: alle items voor een inrichting onder één dak!”

De eigenaars  hadden totaal geen ervaring met PVC vloeren. Daarom hebben ze zich laten adviseren door Woonmode. Verschillende opties van vloeren werden bekeken en uiteindelijk kwamen ze uit op COREtec® Naturals Meadow omdat er een mooie structuur in de vloer zit wat er uit ziet als hout met wat knoesten er in.  De vloer is makkelijk te onderhouden met stofzuiger, een droge wisser en af en toe met een natte wisser. Een vlekje van iets haal je makkelijk weg met een vochtig doekje.

nl-kooij-meadow-50-lvp-807-13-002-kopieren

Wij zouden het zeker bij andere consumenten aanraden. Een ieder die hier komt, vindt de vloer prachtig en we hebben ook een paar keer de naam aan vrienden doorgegeven. En uiteindelijk zijn we zelf ook heel erg tevreden over iets waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben.”

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details