NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® Naturals-collectie geeft natuur bovennatuurlijke krachten

COREtec® Naturals-collectie geeft natuur bovennatuurlijke krachten

De natuur in verbeterde versie

Iedereen wil terug naar de natuur, maar niet te voet. Het is net zo bij jouw vloer. Je houdt wel van warm hout of robuuste steen. Maar het werk om zo’n vloer mooi te houden, staat in de weg. De vernieuwde Naturals-collectie van COREtec® laat je wél op je gemak genieten van het moois van de natuur. Je vloer is een technologisch hoogstandje. En dat merk je doordat die slijtvast is, tegen een stoot kan en niet bang is van water.

De natuur is mooi… maar kwetsbaar. Een houten vloer zwelt bijvoorbeeld door water. En vlekken dringen door poriën diep naar binnen. Een stenen vloer dan? Die blijft kwetsbaar voor krasjes en vlekken.

Vloer met superkrachten

Wat als we de natuurlijke schoonheid nu eens bovennatuurlijke krachten gaven? Dat is exact wat de Naturals-vloeren doen.

Kliklaminaat voegde plaatsingsgemak toe aan de vloerwereld. Maar de houtvezel in de kern maakt het erg watergevoelig.” zegt Quality Manager Thibault Lanchon. “Onze innovatieve kern daarentegen zet zelfs niet uit in een emmer water. Ook dat tik-tak-geluid van laminaat hoor je hier niet.”

Trouw aan de natuur, trouw aan jezelf

“Boenen, waxen, schuren, vernissen, polijsten,… Je kan een woordenboek vullen met werkwoorden over wat een natuurlijke vloer nodig heeft” zegt Lanchon. “Maar het woordenboekje om je COREtec®-vloer te onderhouden is erg  klein.” Je haalt dus die natuurlijke look in huis en toch denk je ook aan je gemak.

Natuurlijke evolutie

Het natuurlijke uitzicht? Dat blijft. Kies uit 11 stenen en 35 houten designs, waarvan 10 in visgraat. Naturals maakt van 2 bestaande collecties 1: The Naturals en MegaStone. Net als bij the circle of life in de natuur, komen de best lopende vloeren terug, aangevuld met trendy nieuwigheden.

Bovendien kan je de esthetiek van jouw nieuwe vloer moeiteloos doortrekken naar de muur voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Op zoek naar een blikvanger in je kamer? Kies dan voor een nis of een accentmuur in een bijpassend design of andere tint. Of ga voor een spatwand in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze collectie blijft zo divers als de natuur. Naast de bestaande planken en tegels, is er een extra grote tegel van 95 op 60 cm. Je houdt van een visgraatvloer? Het kan. Met of zonder groef? Aan 2 of 4 zijden van de plank? Jij kiest. Zelfs in de vorm van de groef heb je keuze: een klassieke V-groef of een innovatieve groef met een mooie zachte afronding.

Bij de aanwinsten in de collectie is er nog iets dat opvalt. Je ziet niet alleen de structuur van je plank of steen. Je voelt die ook, exact zoals de nerf loopt. Natuurlijke luxe zit in de details.

Blijft een leven lang mooi

Boven de kern van jouw vloer zit een sterke vinyllaag met daarop het design. Dat is niet van echt te onderscheiden. Bovenop zit nog 0,55 mm slijtlaag. Huisdiernageltjes, schoenen of stoelen? Geen probleem. Je vloer krijgt een levenslange garantie bij thuisgebruik en 10 jaar voor commercieel gebruik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details