NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® Floors lanceert met Stairs eigen trappencollectie

COREtec® Floors lanceert met Stairs eigen trappencollectie

COREtec® Floors heeft vanaf heden niet enkel meerlagige waterdichte vloeren in zijn assortiment, maar komt nu ook met een eigen trappencollectie op de markt. Met COREtec® Stairs geef je jouw trap in een handomdraai een nieuwe look.

Je maakt van je trap en vloeren met gemak één mooi geheel, want je splinternieuwe trap kan je immers moeiteloos afstemmen op jouw bestaande COREtec®-vloeren, zowel boven als beneden. Er is keuze tussen verschillende stijlen waardoor jouw trap niet te onderscheiden is van echt hout of echte steen. Zo kies je tussen vier warme houtlooks, ‘Meadow’, ‘Forest’, ‘Acorn’ of ‘Lumber’ of kan je kiezen voor de mooie uitstraling van een stenen trap met de ‘Matterhorn’.

De trappen zijn verder uit te breiden met ingebouwde ledverlichting, wat zowel een streling voor het oog als ontzettend praktisch is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bijpassende vloeren, plinten of andere accessoires te kiezen. Met de COREtec®-onderhoudskit hou je jouw trap gemakkelijk in topvorm.

Akoestisch dempend en veilig

De trappen van COREtec® Stairs beschikken over hoogwaardige slijtlagen van 0,55 mm dik en kunnen dus zeker tegen een stootje. Dat maakt hen volledig bestand tegen het echte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Net als de vloeren van COREtec® zijn de trappen akoestisch dempend door de geïntegreerde kurkonderlaag en de Soundcore-technologie. Hierdoor voelt de trap warm en stil onder de voeten, wat het heel aangenaam maakt om op te lopen. De speciale COREtec®-antisliplaag maakt de trappen bovendien nog eens volledig veilig.

Vakmensen renoveren je trap al in slechts één dag. De renovatie verloopt dus snel en gemakkelijk, waardoor je meteen weer verder kan met eventuele andere verbouwings- of renovatiewerken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details