NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Compact laminaat als ster van de keuken
Waterbestendig compact laminaat met een perfect geïntegreerde spoeltafel.

Compact laminaat als ster van de keuken

Evenwel worden werkbladen in compact laminaat met gekleurde kern almaar populairder. “Daarmee bieden we een interessant alternatief voor keramische en solid surface keukenwerkbladen”, klinkt het bij VANCA.

Een werkblad in compact met gekleurde kern combineert een veelzijdige functionaliteit met esthetische meerwaarde. Bovendien kan je in de waterbestendige compact de spoeltafel perfect integreren, zowel in vlak- als onderbouw. In het DESIGN CENTER in Gullegem ontdek je een ruim scala aan opties en indien gewenst staat zusterbedrijf FORMA BELGIUM klaar om je maatwerk uit te voeren.

De unieke Nano Tech technologie van FENIX®

Een supermat oppervlakte, met anti-fingerprint, soft touch en waarop lichte krassen thermisch herstelbaar zijn: die unieke eigenschappen maken van FENIX® een geliefd materiaal voor interieur- en keukentoepassingen. De matte afwerking maakt ook van donkere kleuren een gelijkwaardige optie. Helemaal in lijn met kleurtrend zwart en zijn intieme uitstraling. Een bijpassende keukenkraan met FENIX® inleg en een FENIX® spoelbak maken de keuken helemaal af.

Een werkblad in compact laminaat tilt de keuken naar een hoger niveau. Realisatie: Renovera Projectontwikkeling – FENIX® NTA Oro Cortez 5003.

“Nano Tech heeft nog meer voordelen”, zegt Jan Dierick van VANCA. “Met onze wonderspons kan je het materiaal erg diep reinigen. Voor dagelijks onderhoud is dat niet nodig, maar een paar keer per jaar is het aangeraden een grondige onderhoudsbeurt te doen. Met deze speciale spons wrijf je alle vet of kalk uit het materiaal. Geen overbodige luxe in de keuken.”

Beste van beide werelden

Vancaform Plus Compact werkbladen combineren de eigenschappen en looks van andere materialen zoals keramiek en solid surface met extra troeven. Hun onderhoudsvriendelijk en warm aanvoelend oppervlak is water- en slijtvast, krasbestendig en beter bestand tegen impact dan steen of keramiek. De gekleurde kernen in perfecte match met de beschikbare topdecors staan garant voor een reële en duurzame meerwaarde in de keuken.

Bovendien zijn een aantal Vancaform Plus Compact bladen geschikt voor buitengebruik. Zo kan een keuken- of horecatafel ook op je terras staan en omgekeerd. Ideaal voor de moderne consument, die zowel binnen als buiten wil leven.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details