NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Combineer design met hygiënische veiligheid

Combineer design met hygiënische veiligheid

TA’OR BOX, het unieke ladesysteem van Van Hoecke brengt al deze troeven samen in één product.

Tekst en beeld: Van Hoecke / Juan Wyns

Met TA’OR BOX creëerde Van Hoecke uit Sint-Niklaas een eigentijdse houten lade die zich thuis voelt in ieder interieur. Om hun klanten de mogelijkheid te geven perfect in te spelen op de laatste nieuwe designtrends, houden ze de vinger aan de pols van de interieurmarkt. Daarbij gaan ze op zoek naar nieuwe kleuren en houtsoorten die het mogelijk maken om droomprojecten te realiseren. Maar ze kijken ook naar de huidige hygiënenormen en spelen er handig op in met materialen die bacteriën en ziektekiemen binnen 24 uur met maar liefst 99,9 procent reduceren.

Hygiënisch hoogstaand en getest

We worden de laatste tijd steeds meer geconfronteerd met het belang van hygiënische leef- en werkomstandigheden. 

Denk daarbij aan keukens, badkamers maar ook projecten voor bejaardentehuizen, scholen en zo meer. De melamine decorvarianten van TA’OR BOX laten de hygiënische vereisten hand in hand gaan met een hedendaags design en uitvoering. Het antibacteriële oppervlak maakt de lade uitermate geschikt voor toepassingen met bepaalde hygiënenormen. 

Het materiaal werd getest volgens de internationaal erkende testmethode (ISO 22196 = JISZ 2801) voor de evaluatie van antibacteriële activiteit. Daaruit bleek dat alle melamine decors de effectiviteitsscore ‘hoog’ hebben behaald. Bovendien zijn ze gecertificeerd door het onafhankelijk, extern Hohenstein Institute. 

De afwerking met melamine decor is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Soft Black, Dakargrijs, Onyxgrijs, Premium Wit en Linnen Antraciet. Op die manier vinden klanten steeds een lade die perfect past bij hun projecten.

Gevestigde waarde

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. 

Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het al uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details