NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Collection 2.0. Lancering nieuwe collectie

Collection 2.0. Lancering nieuwe collectie

Ntgrate lanceert collectie 2.0. Samengevat bestaat collectie 2.0. uit een heuse color splash van modieuze nieuwe ‘Fair’ kleuren – black & white en crème & donker bruin combinaties – en 2 gloednieuwe dessins ‘Sharp’ en ‘Bold’. De collectie is beschikbaar in tegels en rollen en kan ook in gewaagde snijvormen versneden worden. Meet ‘Versatile’ shapes.

De collectie werd net gelanceerd op Architect at work Barcelona en werd alvast op de Spaanse markt enthousiast onthaald. Een korte toelichting:

Sharp. Pijlsnel vooruit.

Jij kiest altijd de juiste richting. Waar anderen links of rechts verdwalen, loop jij een eigen weg. De pijlen in het hout vertellen jou precies waar je heen wil gaan. Scherp van geest schiet je recht op je doel af.

Sharp combineert de warme uitstraling van een plankenvloer met alle voordelen van geweven vinyl. Dit nieuwe design is beschikbaar in 6 all-time favourite tinten. Ga voor classy chic met  ‘Claire’ of voor donkerbruine tegenhanger ‘Bruno’. Ook de fanaten van black & white vinden hun gading met gebroken wit ‘Pearl’ en mat zwart ‘Mauro’.

Dankzij de afmeting van 1.000 x 250 mm zijn de legmogelijkheden van Sharp heel divers. Kies voor visgraat, ga voor een dynamische ‘zig-zag’ of creëer een schouwspel van planken in 1 of meerdere kleuren.

Fair I’m straight with a twist.

versatile-flowerz-viola-fleur-antionette2-kopieren

‘Collectie 2.0.’ vult het bestaande ‘Fair’ gamma met maar liefst 17 energieke tinten aan.

Laat je onder dompelen in een heuse color splash van kleuren, gebaseerd op moeder natuur:

 • 4 groentinten, gaande van ‘Esmée’, een diepgroene smaragd tint, ‘Hazel’, ‘Chloé’ tot de lentefrisse ‘Myrthe’
 • Van ‘skinn’ tint ‘Inez’ tot ‘Sienna’, een zachtroze en stoere koperkleur , tot de roestrode ‘Coralie’
 • Ontdek het boeket van vrolijke bloem tinten zoals het warmgele ‘Camille’, het ‘vuurrode ‘Suri’ en intense paarstinten ‘Viola’ en ‘Fleur’.
 • Of neem een duik in diepblauw ‘Océane’, koningsblauw ‘Henri’ en royaal ‘Albert’

Naast deze color rush kan je ook perfect opteren voor een Black & White combinatie. Aurore, zuiver als wit goud en kristal combineert perfect met de mat zwarte ‘Leila’ of de schitterende ‘Raven’.

Bold. Bold and beautiful.

Jouw leven is geen rechte lijn. Jij danst door je dagen. Rond en rond en rond. Op de vloer zie je het dynamische ritme van je bestaan. Je eindigt waar je begon, in cirkels van gepolierd beton.

Bold. The circles of life.

Dit nieuwe patroon wordt zowel in een koele (Pierre) als een warme (Stan) grijstint in tegels van 500 x 500 mm gebracht.

We ntgrate.

ntgrate® leent zich dankzij deze benefits dan ook uitermate geschikt voor intensief gebruik. Druk belopen winkelruimtes, kantoorgebouwen, alle commerciële en ook particuliere toepassingen kunnen perfect uitgerust worden met deze premium vinyl vloerbekleding.

Enkele van onze referenties: ‘Chanel’ (Hong Kong) – cafetaria ‘Belfius’ (Gent) – gemeentehuis Assenede – inrichting banken ‘Banco Popular’ (Spanje) –  sterrenrestaurant ‘Jordi Cruz’ (Spanje) – reclamebureau ‘Havas’ (Brussel) enz…

ntgrate® is niet alleen kwalitatief hoogwaardig , maar heeft ook een unieke uitstraling. Dankzij diverse designs, kleuren, vormen en legpatronen, creëert de architect met hetzelfde product heel diverse effecten. Op die manier kan hij met deze collectie een eigen en unieke stempel op elk project drukken.

De benefits van ntgrate® premium vinyl vloerbekleding voor u opgelijst:

 • Uitstekende maatvastheid: het weefsel ondergaat een thermische behandeling die de dimensionele stabiliteit aanzienlijk verhoogt. Het is eveneens ingebed in een PVC compound en versterkt met non-woven glasvezelvlies
 • Een zeer hoge slijtweerstand in beide richtingen.
 • Extreem lage emissies en vrijwel reukloos vanwege zijn ftalaat-vrije voorafwerking
 • Anti-allergisch, en dus een perfect alternatief voor pooltapijt. Met zijn zeer hoge onderhoudsvriendelijkheid als extra voordeel.
 • Zeer goede kleuregaliteit en kleurvastheid.
 • Uitgebreide collectie: 3 designs – 34 kleuren – diverse vormen
 • Design vloerbekleding bij uitstek
 • Ontwikkeling samen met, en op maat van de architect

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details