NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Buildmat verwerft 100% van de aandelen van Doms BV

Buildmat verwerft 100% van de aandelen van Doms BV

Buildmat nv heeft 100 % van de aandelen van Doms bv verworven. Naast de bestaande distributiebedrijven zal Doms de volgende pijler worden van Buildmat, dat zich verder focust op distributieactiviteiten van Belgische bedrijven.

Over Doms

Doms bv is een gespecialiseerde groothandel in omheiningen, poorten en staaldraad gevestigd in Brussegem. Het bedrijf werd opgericht in 1988 door Dhr. Serge Doms en kende de afgelopen jaren een sterke groei. Om de continuïteit van de activiteiten te waarborgen voor zijn klanten, personeel en leveranciers, heeft Dhr. Serge Doms ervoor gekozen zijn activiteiten over te dragen aan Buildmat. Dhr. Serge Doms blijft de volgende jaren actief in het bedrijf.

Over Buildmat

BUILDMAT met hoofdzetel te Oostakker, is een Belgische groep van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, die inzet op het verdelen van innoverende producten.

De BUILDMAT groep is een dynamische organisatie in volle groei. Ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal. Buildmat is ambitieus en investeert in de ontwikkeling van haar bedrijven door een continu streven naar innovatie en digitalisering. Met een team van 350 medewerkers verspreid over 21 sites realiseert Buildmat jaarlijks een omzet van 185 miljoen euro.

Deschacht met hoofdkantoor te Oostakker, is een Belgische distributeur van bouwpro-ducten. Het bedrijf heeft 50 jaar knowhow en expertise opgebouwd. Het ruime aanbod omvat riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen.

Foylo in Antwerpen is een toonaangevende partner op het gebied van folies en verpakkingen. Van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

ODM met hoofdkantoor in Grâce-Hollogne verdeelt het volledige gamma van MRO-artikelen (Maintenance, Repair en Operations) en stelt ongeveer 50 mensen te werk.

Technicel met hoofdkantoor te Westerlo is een snelgroeiende verdeler van hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.

Collinet is actief op het vlak van watertechnologie en is zowel fabrikant als verdeler van producten voor de bescherming van het milieu.

MPP is een KMO in Polen gespecialiseerd in de productie van vloerluiken en lijnafwatering.

LSDRAIN verdeelt de producten van MPP in België en is specialist in aluminium tegel- en klinkerdeksels voor diverse toepassingen. Daarnaast biedt het assortiment lijnafwatering van LSDRAIN discrete oplossingen als afwateringssysteem voor terras en oprit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details