NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Brede expertise en 100 jaar vakmanschap voor optimaal ruimtegebruik
Geïntegreerde verlichting in meubels, het samenspel van verlichting en materiaal of sfeervolle lichtensceneringen? Je vindt het bij Häfele.

Brede expertise en 100 jaar vakmanschap voor optimaal ruimtegebruik

Häfele viert dit jaar haar honderdjarig bestaan – en twintig jaar in België – en werpt een blik op de toekomst met haar veelzijdige beursstand op interzum. De internationale beurs voor toeleveranciers van de meubelindustrie brengt van 9 tot en met 12 mei 2023 professionals samen uit de hele branche. Häfele, de specialist voor intelligente beslagtechniek, verlichting en elektronische sluitsystemen, nodigt zijn bezoekers uit in een kosmos aan nieuwigheden.

Häfele is uitgegroeid tot een internationaal actieve totaalaanbieder die met zijn tijd meegaat. Meubels, verlichting en geconnecteerde oplossingen gaan hand in hand met het advies- en dienstenaanbod van de onderneming. In mei kan je dit zelf op indrukwekkende wijze beleven in Keulen. “Interzum is voor ons steeds de ideale gelegenheid om internationaal en op creatieve wijze ideeën uit te wisselen. Hierop verheugen wij ons vooral in dit jubileumjaar. Want bij ons gaat het om meer dan alleen productinnovaties. We willen met onze partners samen oplossingen ontwikkelen voor de leef- en werkomgeving van de toekomst met de grootste meerwaarde”, aldus CEO Gregor Riekena. 

Häfele viert dit jaar haar honderdjarig bestaan – en twintig jaar in België – en werpt een blik op de toekomst met haar veelzijdige beursstand op interzum.

De 360° view: Häfele brengt woonwerelden samen

Het samenspel van meubilair en verlichting is vooral toepasselijk voor zowel keukens als voor woon- en slaapkamermeubels. Naast functionele verlichting ligt de nadruk in het bijzonder op sfeerverlichting voor verschillende gebruikssituaties. Met het assortiment van Häfele bedenk je meubel- en ruimteverlichting voor alle toepassingen en realiseer je die ook vlot, in de vorm van geconnecteerde ruimteoplossingen. 

Op de beursstand wordt dit onder andere gedemonstreerd door het thema verlichting. Geïntegreerde verlichting in meubels, het samenspel van verlichting en materiaal of sfeervolle lichtensceneringen maken deze connectie voor de bezoekers concreet. Bovendien ontdek je op de stand de gloednieuwe verlichtingsshowroom Häfele Blackbox in virtual reality. Deze showroom van Häfele en Nimbus is naast de beurs ook fysiek te bezoeken in Stuttgart.

Ook het productgamma van keukenuitrusting mocht niet ontbreken. Ervaar zelf wat met het Häfele-assortiment allemaal mogelijk is: van verlichting over innovatief klepbeslag of ladesystemen, grepencollecties, spatwanden en afvalsorteersystemen. Häfele is een onestopshop voor alle toebehoren bij het ontwerpen van keukens in verschillende maten en voor uiteenlopende eisen.

Onzichtbaar beslag voor optimaal ruimtegebruik

Häfele presenteert met Free slim een innovatieve en slanke klepbeslagfamilie die niet alleen met het corpus versmelt en nagenoeg ‘onzichtbaar’ wordt, maar ook minder varianten telt door de gepatenteerde veertechniek. Dit vereenvoudigt merkbaar de logistiek in de hele productieketen voor meubelfabrikanten, van opslag tot selectie-, toewijzings- en controleprocessen. Gregor Riekena: “De vraag naar beslag dat de kastruimte maximaal benut, beantwoordden we al vroeg. Met ons nieuwe klepbeslag zetten wij op dit gebied nieuwe maatstaven.”

Een beeld uit het archief.

Beleef interzum thuis, in de virtuele showroom

Via de meermaals bekroonde virtuele showroom Häfele Discoveries kan je ook vanuit je luie zetel de innovaties en nieuwigheden van Häfele ontdekken. Ter gelegenheid van interzum krijgt de ‘showroom voor jouw broekzak’ tal van updates en extra’s. Je ziet er bijvoorbeeld uitzendingen van de live stage op interzum. Tegelijkertijd kunnen bezoekers het digitale platform met zijn themawerelden, geïntegreerd in de Häfele-website, op elk moment verkennen, ook na de beurs.

Ontdek ook andere spannende thema’s zoals office, micro living, home office hotel of caravaning op de Häfele-beursstand.

100 jaar Häfele: experimenteren op weg naar de toekomst

Naar aanleiding van Häfele’s jubileumjaar werd er een kleurrijk gamma gelanceerd, met een gloednieuwe grepencollectie. Sinds het ontstaan van Häfele zijn grepen een vaste waarde binnen haar assortiment. Nu, aan de vooravond van de tweede eeuw, tracht Häfele antwoorden te geven op cruciale en actuele thema’s met name de verhouding mens-ruimte-meubilair. Tilla Goldberg, Ippolito Fleitz Group, Stuttgart/Berlin/Shanghai, en Sylvia Leydecker, 100 procent interior ontwierpen deze designgrepencollectie in nauwe samenwerking met elkaar. De uitkomst van dit experiment stelt Häfele voor op interzum 2023.

De beursstand in Keulen werpt een blik op de bewogen honderdjarige geschiedenis van de onderneming, maar ook Häfele België viert dit jaar haar twintigjarig bestaan. Beide jubilea geven het startschot richting de toekomst. Het Belgische team verwelkomt je met open armen voor een gezamenlijke reis naar het verleden en toekomst tijdens interzum 2023 in Keulen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details