NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Den Braven Benelux B.V. wordt Bostik Benelux B.V.

Den Braven Benelux B.V. wordt Bostik Benelux B.V.

Bostik, de wereldwijde lijmspecialist voor de consumenten-, bouw- en industriële markten, herdoopt Den Braven Benelux B.V. tot Bostik Benelux B.V. Deze naamsverandering van het bedrijf is een van de laatste stappen om de krachtige, wereldwijde positie van Bostik in lijmen en kitten te bevestigen.

Bostik nam Den Braven over in 2016. Den Braven is leider in hoogwaardige afdichtingsmiddelen voor isolatie en constructie. Met gebundelde krachten versterken beide spelers de positie van Bostik op de internationale markt van lijmen en kitten.

Gemeenschappelijke bedrijfscultuur
Met de naamsverandering wil Bostik met een sterke bedrijfsidentiteit naar de markt stappen. Alle corporatie branding op de locaties Oosterhout en Giessen wordt vervangen door de visuele vertegenwoordiging van Bostik. “Deze verandering stelt ons in staat de betekenis achter het merk Bostik te versterken en is de eerste stap naar het bouwen van een gemeenschappelijke cultuur en een meerwaarde voor onze klanten”, verduidelijkt Roland Albers, senior vicepresident van Bostik in EMEA.

Bostik Benelux B.V.
De naamsverandering in Bostik Benelux is een van de laatste stappen om de krachtige, wereldwijde positie van Bostik in lijmen en kitten te bevestigen.

Meer kennis en service
Managing director Vincent Imbos van Bostik Benelux B.V. voegt toe: “We zijn verheugd deel uit te maken van Bostik en zullen onze merkstrategie blijven volgen door naast het Bostikassortiment ook producten van het merk Zwaluw te verkopen. Bovendien zullen onze kennis- en servicemogelijkheden verder worden uitgebreid om onze klanten nog meer innovatieve oplossingen en een hoogwaardige service te bieden.”

Om de strategische geografische markt voor Bostik in Europa te dienen, wordt nu één commerciële organisatie in de Benelux opgericht, die zich zal richten op de marketing en commercialisering van de gecombineerde productenportfolio van Bostik en Den Braven. 

Tekst: Stephanie Demasure   Beeld: Bostik

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details