NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bouwsector: textielsharing ontzorgt de bedrijfsleiding
Professionele look, comfortabele pasvorm en veel handige zakken: De MEWA Move collectie staat met zijn functionele, losse stijl volledig in het teken van beweging.

Bouwsector: textielsharing ontzorgt de bedrijfsleiding

Tekort aan geschoolde arbeidskrachten, digitalisering, concurrentiedruk: wie een bedrijf in de bouwsector leidt, werkt vaak onder grote stress. Daarom helpt het om organisatorische taken waar mogelijk te delegeren. Bijvoorbeeld door de levering van werkkleding voor de medewerkers toe te vertrouwen aan een professionele textieldienstverlener.

MEWA Outdoor houdt je warm in koude en natte omstandigheden en is bovendien ademend.

“Huren of kopen?” is vaak de eerste vraag als het om beroepskleding gaat. Kopen lijkt de eenvoudigere en snellere oplossing te zijn. De daaropvolgende logistiek wordt echter vergeten: wie wast de soms zwaar bevuilde kleding? Wie bekommert zich om de reparatie van een kapotte broek of jas? En wat als er kleding moet worden nabesteld voor nieuwe medewerkers? Een professionele textieldienstverlener kan dit alles voorzien.

Volledig uitgerust

Een huurservice voor beroepskleding helpt al bij de keuze van passende kledingstukken. Zo ben je er zeker van dat de geldende normen en beschermingsvereisten in rekening worden genomen. Aanschaf, opslag en verzorging, maar ook maatwissels, bijbestelling en reparatie maken allemaal deel uit van het pakket. In tegenstelling tot een ‘doe-het-zelf-oplossing’ zijn de gemaakte kosten vanaf het begin transparant en planbaar door het servicecontract. Wat ook belangrijk is: uitvoerig gecertificeerde textieldienstverleners zoals MEWA geven klanten niet alleen hygiënisch onberispelijke kleding, ze garanderen ook dat de verwerking zo energiezuinig en milieuvriendelijk mogelijk gebeurt.

Met de MEWA Peak-werkkleding behoudt het huidoppervlak van relevante lichaamszones onder het jasje en de broek constant een temperatuur van ongeveer 37,5°C.

Moderne beroepskleding kan meer

Werkkleding voor de bouwsector moet bovenal slijtvast en weerbestendig zijn. Elastische en ademende stoffen en ergonomische pasvormen resulteren in maximale bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort. Er is een ruime keuze aan varianten, afhankelijk van het toepassingsgebied en de vereisten. Het is daarom de moeite waard om zorgvuldig te kijken bij het maken van je keuze. Zo heeft MEWA verschillende collecties speciaal voor handwerkbedrijven in de bouw en verbouwingen. 

MEWA Move, MEWA Dynamic Construct, MEWA Outdoor en MEWA Peak verschillen onder meer in het type en de verdeling van rekbare en versterkte zones, de uitrusting met zakken en lussen en de geschiktheid voor buitengebruik. “MEWA Peak” is bovendien de beroepskleding in de huurservice die duurzaamheid en professioneel draagcomfort combineert: combineert: de mix van temperatuurregulerende eigenschappen van sportkleding met duurzaam textiel. Het gebruikte polyester bestaat voor 75 procent uit gerecycleerde petflessen. Dit is relevant voor bedrijven die hun inspanningen op het vlak van duurzaamheid willen versterken.   

MEWA Dynamic Construct: sportief design, comfortabel, functioneel en slijtvast bij dagelijks gebruik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details