NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 5)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 5)

UNIDOOR

Stand 2224 – Hal 2

In Dessel produceert Unidoor keuken- en kastdeuren, schouwkappen, werkbladen, tafels, meubels en nog veel meer op maat. Deze toeleverancier neemt je zo met plezier een deel van de productie uit handen. Als interieur- of keukenbouwer, schrijnwerker of houtbewerker ontdek je de voordelen van een samenwerking met Unidoor op de Prowood-stand. De vertegenwoordigers geven je met plezier uitleg over de mogelijkheden. Het machinepark is geschikt voor zowel snel, geautomatiseerd maatwerk als voor de productie van grote aantallen, bijvoorbeeld voor de projectbouw. De vakbeurs is tegelijk een ideale gelegenheid om nieuwe trends te ontdekken op vlak van fronten, meubilair en afwerkingsmogelijkheden. Reken ook jij als professional graag op een perfecte afwerking en snelle levering van hoogwaardige panelen en meubels? Loop dan zeker eens langs bij het Unidoor-team.  


3D-SWOOD

Stand 4332 – Hal 4

Van tekening naar 3D en vervolgens in enkele klikken naar CNC-sturing voor je machines: 3D-SWOOD Benelux levert de passende CAD/CAM-software op maat van je bedrijf. Ruim 25 jaar expertise in deze software vormt de solide basis voor maximale mogelijkheden in de interieurbouw. Op zijn Prowood-stand stelt 3D-SWOOD diverse modules uit hun softwaregamma voor. SOLIDWORKS, met SWOOD Design, maakt het ontwerpproces efficiënter. De CAM-module vereenvoudigt de productie. De Nesting-module helpt je nestingmachine productieklaar te maken. Voor de skeletbouw is er het specifieke pakket SWOOD BW. Het SWOOD Center Service koppelt dan weer op je ERP-, MES- of andere bedrijfssystemen. Je productie automatiseren was nog nooit zo eenvoudig. Net als het omzetten van ontwerpen in 3D en het realistisch voorstellen van je projecten. Een perfecte manier om klanten te overtuigen van je kunnen. En dat ervaar je zelf tijdens je bezoek aan 3D-SWOOD op Prowood.  


LIMOCO

Stand 1307 – Hal 1

Partner voor industriële ventilatie en stofafzuiging Limoco legt op zijn Prowood-stand de focus op de brandveiligheid van stofafzuiginstallaties. De expertise op dit vlak is het resultaat van 45 jaar vakkennis. En dat is een grote troef. Klanten zijn zich namelijk steeds beter bewust van de risico’s en vooral ook de mogelijke gevolgen als er brand ontstaat in een installatie. De kosten lopen snel op en het werk wordt gehinderd. Limoco kiest daarom voor zijn installaties voor Firefly brand- en explosiebeveiliging, in samenwerking met VDL Industrial Products. Een logische keuze dus om dat in vol ornaat te verkondigen en te tonen op Prowood. Dit jaar kijkt Prowood, meer dan ooit tevoren na een noodgedwongen lange pauze, ernaar uit om zijn klanten te ontmoeten. Naast deskundige uitleg en kennismaking met producten en technieken, kan je er genieten van een hapje en een drankje. Dat praat nu eenmaal nog gezelliger.  


ROBACO

Stand 1316 – Hal 1

Al drie generaties lang is het familiebedrijf Robaco toeleverancier voor de houtverwerkende industrie: van meubel-, keuken- en badkamerproducenten over interieurbouwers en schrijnwerkers tot winkelinrichters en platenhandelaars. Iedereen die plaatmateriaal of massief hout bewerkt met houtbewerkingsmachines kan bij hen terecht. Het welzijn van de gebruikers/verwerkers staat voorop, vandaar hun focus op duurzame, niet-schadelijke producten, met aandacht voor zowel mens als milieu. Met een gemotiveerd team gaat Robaco elke dag opnieuw een stap verder voor je en adviseert je over de juiste producten en het gebruik. Afgestemd op de noden van jouw machinepark. Robaco bekijkt hoe en waar je kan optimaliseren, zowel in verbruik als in afwerking van het eindproduct. Maak kennis met hun technische expertise en ontdek op de stand nieuwe oplossingen zoals de formaldehydevrije houtlijm RAKOLL 4933, de nulvoeg-kantoplossing FUSION EDGE of DIGITAL EDGE waarbij een decor op kant geprint wordt. Robaco toont je ook de nieuwste generatie gereedschappen en hoe je stofvrij kan schuren met de MIRKA-toestellen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details