NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 3)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 3)

DU PONT

Stand 2421 – Hal 2

Du Pont is als groothandelaar in meubelbeslag al meer dan dertig jaar actief op de Belgische en Nederlandse markt. Sinds 2017 zijn ze gestart als producent van steellook kaderdeuren en binnendeuren onder de naam Darby Doors. Het bedrijf grijpt Prowood al jarenlang aan als een toonaangevend moment om nieuwe, potentiële klanten te ontmoeten en om de nieuwigheden in de productie van Darby Doors voor te stellen aan interieurbouwers en architecten. Dit jaar doen ze dat met matzwarte binnendeuren met glas, die zowel scharnierend als pivoterend verkrijgbaar zijn. Du Pont stelt onder meer ook schuifdeuroplossingen, kaderdeuren met het Aventos-systeem en spiegels met of zonder (in)directe verlichting voor. Hun aanbod kent een voortdurende uitbreiding. Ook de nieuwe ledverlichting, die op maakt gemaakt wordt, zal tijdens Prowood de nodige aandacht ontvangen.  


PLACABOIS

Stand 4111 – Hal 4

Placabois is een familiebedrijf, ontstaan in de jaren 50. Vandaag is het een van de meest complete fineerfabrieken in ons land. Zowel op het vlak van materiaal en machines, als in hun producten trekt Placabois steeds de kaart van kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Het bedrijf kijkt er vooral naar uit om tijdens Prowood hun bestaande en nieuwe klanten te ontvangen op de stand. Ze willen de mensen kennis laten maken met de huidige en nieuwe mogelijkheden die Placabois elke dag opnieuw biedt. Zo stellen ze er onder meer hun nieuwe collectie voor. Het bedrijf investeerde ook in een nieuwe pers waardoor de maximale breedte van fineerplaten uitgebreid wordt van 1,6 meter naar 2,1 meter. Dit biedt meer ontwerpvrijheid, maar ook een efficiëntere verwerking. Placabois toont op die manier duidelijk dat ze meedenken met de klanten, aan de hand van een ruim aanbod en met een focus op service.  


VANCA

Stand 4221 – Hal 4

VANCA Belgium werd opgericht in 1969 en groeide uit tot de specialist op vlak van melamine, laminaten en massieve kunststofplaten voor interieur en exterieur. De merken Arpa, FENIX®, Funder Max, SwissKrono, One World, Smart en Oberflex worden exclusief door hen verdeeld. Vanca is ook producent van werk- en tafelbladen (Vancaform) en van decoratieve platen (Vancaboard). Tijdens Prowood willen ze hun klanten opnieuw ontmoeten en hun innovaties voorstellen. Een van die vernieuwingen is de BLOOM-technologie, een revolutionaire laminaat kerntechnologie waarbij fenol wordt vervangen door het natuurlijke polymeer lignine.  De kwaliteit en eigenschappen van het laminaat blijven bestaan, terwijl het gebruik van fenol daalt met maar liefst 50 procent. Daarnaast wordt ook de VANCA XXL laminaatpers voorgesteld. Dit maakt het mogelijk om vlakverlijmde panelen van 2800 op 2070 aan te bieden. De bezoeker ontdekt ook Forma, panelen op maat van de professional, en de nieuwe decoren in de verschillende Vanca-collecties.  


HAWA

Stand 4126 – Hal 4

Deurbeslagspecialist Hawa blijft zijn producten en oplossingen voortdurend verbeteren en nieuwe oplossingen toevoegen. De perfectie bestaat nu eenmaal niet, zo redeneert de toeleverancier. Met de Hawa Porta 60/100 HMT stelt Hawa trots een van die verbeterde systemen voor op zijn Prowood-stand. Dit schuifsysteem met een innovatieve push-to-open functie met zelfinloop is geschikt voor houten deuren met een gewicht van 60 of 100 kilogram. De compacte inbouwmaten laten toe het beslag eenvoudig in een nis te monteren of in het plafond te integreren. De montagesets zijn zo ontwikkeld dat je de deur, na afloop van de bouwwerken, zonder rail, beslag en gereedschap in de nis kan monteren. Hawa Porta 60/100 HTM maakt bovendien komaf met deurgrepen. Samen met de minimale inbouwhoogte versterkt het de slanke en strakke uitstraling van dit systeem.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details