NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 1)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 1)

Lamello

Stand 4431 – Hal 4

Al zeven decennia lang staan de systeemoplossingen van het Zwisterse Lamello voor kwaliteit, innovatie en functionaliteit en zijn ze wereldwijd miljoenen keren beproefd en ingezet. De verbindingssystemen met profielgroef zijn bovendien duurzaam en worden ontwikkeld op een milieuvriendelijke manier, door afval te beperken en kostbare grondstoffen te besparen. Lamello ontwikkelt oplossingen voor de houtverwerkingstechniek waarbij de nadruk ligt op de efficiëntie en eenvoudigheid van werken, met vooral grote tijdswinst tot gevolg. Op Prowood zet het bedrijf hun innovatieve verbindingssystemen in de kijker met speciale aandacht voor de nieuwste telg in de familie: Clamex Flexus P-14. Dit is een demonteerbare verbinder gebaseerd op de P-System-verankering. Het beslag wordt door een verdraaibare hendel verbonden. Clamex P-14 Flexus biedt zo alle voordelen van het P-System: snelle montage zonder gereedschap, goede schuiftolerantie, wringvastheid en stapelbaarheid. Nieuw bij de Clamex P-14 Flexus zijn de flexibele positioneerpennen.  


TOPSOLID

Stand 4130 – Hal 4

TOPSOLID Belgium optimaliseert je volledige productieproces, van verkoop en ontwerp tot de uitvoering. Voor kleine en grote projecten. De softwarepakketten lenen zich zowel voor het uitwerken van kasten tot het volledige 5-assig continu aansturen van alle soorten CNC-machines. Met twee krachtige, sectorgerichte softwarepakketten ondersteunt TopSolid de complete workflow: van het tekenen (TopSolid’Wood) tot het aansturen van de houtbewerkingsmachines (TopSolid’Cam). TOPSOLID Belgium onderscheidt zich door resultaatgericht denken, grondig tewerk gaan en vooral meedenken met de klant. Naast het implementeren van software, staat het bedrijf ook klaar voor de opleiding van je medewerkers, werken ze op maat en dat met een rijke kennis van zaken. Tijdens Prowood 2021 wil TOPSOLID Belgium TopSolid nog meer op de kaart zetten als het tekenpakket bij uitstek voor de houtindustrie. Met de exposantencode SER174 registreer je je trouwens gratis voor Prowood via de site.  


XINNIX

Stand 2236 – Hal 2

Xinnix, de specialist in naadloze onzichtbare binnendeuren, vindt persoonlijk contact met interieurprofessionals erg belangrijk. Met Prowood dient zich hiervoor opnieuw een ideale gelegenheid aan. Het is meteen ook de perfecte opportuniteit om het nieuwe blokkaderframe voor te stellen. Deze nieuwe methode om de deurprofielen te plaatsen, maakt het de interieurbouwer nog eenvoudiger. Ook de brandwerende deuren, het anti-paniekslot en de toegangscontrole staan in de kijker. Al deze technieken en systemen geven de deur extra functionaliteiten, zonder het strakke en moderne design uit het oog te verliezen. De stand van XINNIX wordt daarnaast opnieuw een podium voor de X3 Povitdeur. Net voor de lockdown werd deze al voorgesteld op Batibouw, na een noodgedwongen lange pauze maakt de X3 nu een doorstart op beursvlak. Zowel bij centrale als vlakwandige montage zijn de muren visueel recht. Helemaal in lijn met de missie van XINNIX (‘k zie niks).


CONDAIR

Stand 1311 – Hal 1

Voor het eerst op Prowood: Condair, specialist in luchtbevochtigingssystemen voor de houtindustrie. Het bedrijf richt zich op fabrikanten van meubels, kozijnen en andere houtproducten. Bij die professionals laat de luchtvochtigheid in productie en opslag vaak te wensen over. De systemen van Condair realiseren de juiste omstandigheden om het hout en de bewerkingsmachines in goede conditie te houden. Een slechte luchtvochtigheid veroorzaakt geregeld statische elektriciteit, kromtrekken, splijten, scheuren en krimpen van hout bij de verwerking en de opslag. Ook bij het lakken, lijmen en afwerken van hout kan er schade optreden. Een systeem van Condair voorkomt deze problemen met een vochtigheidsgraad van 55 tot 60 procent, de perfecte omgeving voor houtwerk. Tijdens een werkende demo ontdek je op Prowood het Condair Draabe luchtbevochtigingssysteem. Dat omvat de Draabe NanoFog, Draabe TurboFog en de Draabe TurbFogNeo 8. Het systeem is klaar om meteen gebruikt te worden in (grotere) productiehallen. Naast producent van bevochtigingsproducten en -systemen is Condair leverancier van kennisintensieve producten en diensten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details