NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bewerkingsmachines voor elke activiteit

Bewerkingsmachines voor elke activiteit

Wie op een efficiënte manier kwaliteitsvolle interieurs wil realiseren, kan niet zonder betrouwbare machines. Bij De Groot Bewerkingsmachines ben je hiervoor alvast aan het juiste adres. Deze aanbieder uit het Nederlandse Rosmalen is immers de exclusieve verdeler van Altendorf voor Vlaanderen. Je rekent er niet enkel op uitstekende systemen, maar ook op een service en software op maat van jouw activiteit.

Sinds vele jaren is De Groot Bewerkingsmachines een gekend adres in Nederland en  in Vlaanderen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, gezien het uitgebreide assortiment dat deze firma aanbiedt. “We hebben oplossingen voor elke activiteit binnen de interieurbouw”, vertelt verkoopleider Rene Schalks. “Of je nu hout of kunststof moet verwerken: we voorzien een kwalitatieve oplossing die aan jouw wensen en noden voldoet. Bovendien heeft de vakman keuze tussen nieuwe en gebruikte machines. Daarnaast bieden we een uitgebreid servicepakket aan en zijn een enorme hoeveelheid onderdelen meteen uit voorraad leverbaar. Voor elke branche hebben we experts in huis die hun eigen markt goed kennen. Ze hebben aandacht voor het rendement en ontzorgen je doorheen het hele traject van eerste contact tot levering en onderhoud.”

De klant heeft keuze tussen nieuwe of gebruikte machines.

Compleet programma Altendorf formaatzagen

Interessant is dat alle modellen van de Altendorf formaatzaag opgesteld staan in het democenter van De Groot. Rene Schalks: “We spreken onder meer over de WA6, WA8, WA80, F45 Prodrive, F45 EvoDrive én de F45 Elmodrive. Deze machines zijn uitgevoerd met diverse opties en kunnen op afspraak altijd worden gedemonstreerd.”  

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details