NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Betrouwbare industriële ventilatie en stofafzuiging
Stofafzuiging op maat, tot in de puntjes uitgevoerd en met de nieuwste technologie.

Betrouwbare industriële ventilatie en stofafzuiging

Veilig, net en comfortabel werken in je atelier? Dat doe je met betrouwbare industriële ventilatie en stofafzuiging. Limoco maakt, levert en plaatst complete installaties en legt na oplevering een sterke service aan de dag. Alles op maat van jouw wensen en noden.

Limoco N.V. is een familiebedrijf met een historiek van meer dan 45 jaar. Doorheen die decennia zette het bedrijf zichzelf op de kaart als professionele partner voor ventilatie en stofafzuiging. Elk project begint met een studie van a tot z door de inhouse engineeringafdeling. Op die basis realiseert Limoco ook speciaal maatwerk, tot in de puntjes uitgevoerd en met de nieuwste technologie.

Sterke dienst-na-verkoop

Ook na de installatie kan je als klant verder bij Limoco terecht. Ervaren techniekers staan klaar voor de service en het onderhoud van nieuwe en bestaande installaties. “Omdat wij het volledige proces in eigen handen hebben, kunnen wij ons op elk moment flexibel opstellen, zodat de hinder voor jouw productieproces minimaal is. Wij hechten enorm veel belang aan veiligheid, zowel tijdens de uitvoering van ons werk als bij het ontwikkelen van de installaties voor onze klanten, en dat zetten we op Prowood graag in de kijker.”

Op de Limoco-stand ontdek je alles over brandveiligheid bij stofafzuiginstallaties. Limoco kiest voor Firefly brand- en explosiebeveiligingssystemen en werkt daarvoor samen met VDL Industrial Products. Limoco is bovendien in het bezit van het ISO 9001- en het VCA*-certificaat, precies omdat kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats komen.

Kom alles te weten op stand 1307, waar Limoco samen met Van Belle te vinden is. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details