NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Augmented reality in interieurdesign: colorblocking en meer

Augmented reality in interieurdesign: colorblocking en meer

Augmented reality zorgt voor een revolutie in interieurdesign en zet iedereen aan om te experimenteren met colorblocking, vormen en patronen. Spannend!

Augmented reality: op naar een groots en gedurfd interieurdesign

Augmented reality (AR) zal de komende jaren een enorme revolutie teweegbrengen in de lifestylesector. Op Instagram en Snapchat zie je AR vandaag al opduiken, maar ook in een professionele context wordt de technologie steeds vaker toegepast. Zo ook in interieurdesign en vastgoed: grote architectenbureaus maken al volop gebruik van AR om inrichtingen en nieuwe texturen en/of kleuren te visualiseren in bestaande ruimtes. Maar dat is slechts het begin.

Kleuren en motieven waar je vrolijk van wordt

Onze voorspelling? Augmented reality zal de interieursector helemaal veroveren. Met de technologie kan je immers een hele nieuwe wereld aan kleuren, patronen en vormen ontdekken en unieke ruimtes inrichten met een mix van digitale en analoge objecten. Sommigen voorspellen zelfs dat virtueel meubilair en virtuele decoraties de blikvangers van onze interieurs zullen worden. Dat belooft!

Colorblocking Colorblocking

Roze, de nieuwste basiskleur

Eén ding is zeker: het potentieel van digitale technologie is eindeloos. AR biedt een ongekende vrijheid om te experimenteren, en pusht je zo om nog meer felle kleuren te gebruiken. Tijd dus voor colorblocking, gedurfde grafische patronen en interieurs waar je blij van wordt. Onze favoriet? Combinatie van IVC’s Moduleo 55 Desert Crayola als roze basiskleur met experimentele en felle groen-, geel- en blauwtinten.

Colorblocking Colorblocking

Op zoek naar vloeroplossingen die je naar hartenlust kan mixen en matchen? Ontdek IVC’s Moduleo 55 Desert Crayola of blader door onze andere LVT-collecties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details