NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Assortiment THOMSIT-producten voor dekvloeren voor snelle bouw

Assortiment THOMSIT-producten voor dekvloeren voor snelle bouw

De basis voor perfecte vloeren: Het nieuwe complete assortiment van THOMSIT voor snelle dekvloeren

THOMSIT heeft voor dekvloeren een productenreeks op de markt gebracht voor bouwlocaties waar snelheid essentieel is. Het merk van PCI Augsburg GmbH biedt vanaf heden in totaal zes nieuwe dekvloerproducten, van hechtbruggen en snelcement bindmiddelen tot gebruiksklaar mortelmengsel. Dit biedt vloerleggers en speciaalzaken alles voor het vervaardigen van verschillende dekvloeren op één adres. Tijdsbesparing staat daarbij voorop: Dankzij de bijzonder vroege belegbaarheid helpen de dekvloerproducten vloerleggers krappe deadlines te halen, waardoor ze buitengewoon geschikt zijn voor renovaties zonder bedrijfsonderbreking. Het volledige assortiment is emissiearm en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. 

Het nieuwe productassortiment voor snelle dekvloeren is uw perfecte hulp: Dankzij de productnamen, die voor zich spreken, weet de speciaalzaak binnen een mum van tijd welk product voor de klant het juiste is. Ook professionele vloerleggers zijn enthousiast over de eigenschappen van onze producten voor snelle dekvloeren. Snelle, krimparme uitharding, vroege belastbaarheid en belegbaarheid zorgen voor besparing van kostbare tijd en daarmee kosten op de bouwlocatie.

THOMSIT heeft de snelle dekvloer perfect afgestemd op het overige productassortiment en garandeert daarmee een kwalitatief hoogwaardige vloer – van dekvloer tot vloerbedekking. Niet zonder reden heeft de uitgeversgroep “Die Zeit” THOMSIT uitgeroepen tot merk van de eeuw voor vloertechniek.

De nieuwe gebruiksklare mortel voor snelle dekvloeren

Wie zonder enige moeite en snel wil renoveren, ongeacht of het betonvloeren, dekvloeren van cement, trappen, industriële vloeren of kleinere oppervlakken betreft – grijpt naar de gebruiksklare mortel voor snelle dekvloeren. Even aanlengen met water en de snelle mortel is meteen klaar voor gebruik. Zand bijmengen is niet nodig – dit bespaart tijd en ruimte op de bouwlocatie en maakt de logistiek aanzienlijk gemakkelijker. Bovendien houdt de mortel fouten zoals bijvoorbeeld een verkeerde mengverhouding van bindmiddel en zand tot een minimum beperkt. THOMSIT levert de gebruiksklare mortel in twee versies – een met een belegbaarheid van één dag en een van zeven dagen. Het assortiment wordt gecompleteerd met een snelle mortel met variabele consistentie van vloeibaar tot vrijwel vast voor maximale flexibiliteit – ideaal voor kleine oppervlakken, reparatie- en voegwerkzaamheden.

Snelcement bindmiddel en kant-en-klaar snelcementmengsel

De nieuwe snelcementbindmiddelen zijn geschikt voor grotere oppervlakken. De vloerlegger kan de producten zoals gebruikelijk verpompen. Door de mengverhoudingen te variëren, worden verschillende sterkten verkregen. Hiervoor zijn twee varianten bindmiddel voor dekvloeren met verschillende snelheden verkrijgbaar.

Mortelhechtbruggen met sterke krachtopsluiting

Nieuw in het complete assortiment voor snelle dekvloeren is ook een mortelhechtbrug voor het voorbereiden van de ondergrond. Deze is geschikt voor het vervaardigen van samengestelde vloeren met grote hechtkracht voor industriële en commerciële toepassingen. Dankzij de water- en vorstbestendigheid van het product kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Vloerleggers en speciaalzaken vinden op www.thomsit.nl alle nieuwe producten, een handig compleet overzicht van de eigenschappen en toepassingsgebieden en een verbruikscalculator.

  • THOMSIT E 21 M / E 27 M: Gebruiksklare mortel voor snelle dekvloeren voor zeer vroeg belegbare (na 1 of 7 dagen) hechtende dekvloeren alsook op een scheidingslaag of isolatielaag. Afmengen met zand is niet nodig.
  • THOMSIT E 37 M: De snelle mortel voor variabele consistentie voor kleinere oppervlakken en voegwerkzaamheden of renovaties met nagenoeg krimpvrije uitharding.
  • THOMSIT E 11 B / E 14 B: Bindmiddel van snelcement voor zeer vroeg belegbare (na 1 of 4 dagen) dekvloeren, zwevend, op  een scheidingslaag of hechtend.
  • THOMSIT E 40 H: De ideale mortelhechtbrug voor hechtende dekvloeren en cementmortel evenals THOMSIT E 27 M, E 37 M en E 14 B.

 

Het volledig THOMSIT-assortiment voor snelle dekvloeren staat voor het bouwen van gezonde woningen. Alle producten zijn emissiearm EC1 PLUS, conform GEV-EMICODE.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details