NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
ARDIS® pakt uit met gloednieuwe ARDIS®ANALYTICS

ARDIS® pakt uit met gloednieuwe ARDIS®ANALYTICS

ARDIS®, gekend omwille van zijn gerenommeerde optimalisatie- en productiesoftware, lanceert nu een cloud applicatie die voor haar trouwe klanten een gratis introductie is tot de wereld van Industry 4.0.

Op basis van big data geeft ARDIS® ANALYTICS de gebruiker inzicht in zijn productie. Deze data wordt gegenereerd vanuit de zaagoptimalisatie en gevisualiseerd in flexibele dashboards, zoals bijvoorbeeld:

– Geproduceerde stukken per dag/week/maand

– Gemiddeld rendement in de tijd

– Aantal verzaagde platen per materiaalsoort

– Grootste productiejobs

Grafische dashboards en inzicht in uw productie

ARDIS® ANALYTICS stelt u in staat om een eerste stap te zetten in Industrie 4.0 zonder kostelijke investering in bijkomende technologie. De BI-tool zorgt voor grafische visualisatie en interpretatie vanuit uw voornaamste productieaansturing: uw zaagoptimalisatie.

Gedetailleerde analyse als een stap richting meer winst

Het geeft een gedetailleerde analyse van productievolume, materiaalverbruik en geplande throughput. Deze data kan als input gebruikt worden om toekomstige investeringen af te toetsen of om verbeteringen voor winstoptimalisatie te identificeren.

Optimalisatieverbeteringen op basis van uw gegevens

De cloud applicatie zorgt voor een nauwere betrokkenheid en maakt het mogelijk om u op een directe en efficiënte manier op de hoogte te brengen van voor u relevante nieuwe updates en verbeteringen. ARDIS® werkt voortdurend aan het verbeteren van haar algoritmes en functionaliteiten. Via ARDIS® ANALYTICS kunnen eventuele performantiekloven ontdekt worden en kan gezocht worden naar manieren om deze te dichten. Zo kan de product roadmap geprioriteerd worden in lijn met de hoogste performantie impact.

Noodherstel: de cloud-gebaseerde back-upservice

Een bijkomend voordeel is de gratis beschikbaarheid van een backup-service in de cloud. U hoeft daar niet langer zelf voor in te staan en kan u gewoonweg focussen op uw kernactiviteiten.

ARDIS® als productiepartner

ARDIS® is de machine-onafhankelijke wereldwijde marktleider voor optimalisatie & productiesoftware. De geavanceerde ARDIS® software biedt een modulair alles-in-één platform, speciaal ontworpen en gebouwd voor de plaat/profiel/rol verwerkende industrie. Met meer dan 35 jaar ervaring, biedt ARDIS® een hogere ROI dankzij voortdurende innovatie in algoritmes en unieke probleemoplossende methodes. Alle producten zijn krachtig op zich, samen nog beter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details