NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
ARDIS lanceert zijn gestandaardiseerde en flexibele MES

ARDIS lanceert zijn gestandaardiseerde en flexibele MES

Op LIGNA 2019 stelt ARDIS zijn nieuwste product voor: ARDIS PERFORM. Dat is het allereerste MES/MRP-systeem specifiek voor de houtverwerkende industrie. Je kan er je productie mee plannen, aansturen en monitoren, zonder complexe of op maat gemaakte dure software.

Veel leveranciers hebben de mond vol van integratie, IoT, Industry 4.0, MES en andere nieuwe technologieën. Die snelle evolutie brengt vaak enkel stevig geprijsde nieuwe machines of op maat gemaakte software. Om aan de marktvraag naar betaalbare alternatieven te voldoen, begon ARDIS twee jaar geleden met de ontwikkeling van de ARDIS PERFORM. Daarmee gebruikt het de jarenlange sectorervaring voor een innovatief MES-systeem.

Leider in paneeloptimalisatie
ARDIS Information Systems is producent en wereldwijd verdeler van optimalisatiesoftware. Ruim 35 jaar geleden begon oprichter Arnout De Lille zijn onderzoek naar manieren om het versnijden van rechthoekige vormen voor industriële doeleinden te optimaliseren. Daarbij kreeg hij de hulp van de Universiteit van Gent. 

In 1986 werd de eerste Cutting Optimizer in België op de markt gebracht. Sindsdien zijn de ARDIS-producten verder ontwikkeld met als doel het bijhouden van de noden van de klanten en de producten voordeliger maken, terwijl technologie en productiemethodes veranderen.

Webbased oplossing
ARDIS PERFORM is de meest flexibele, gestandaardiseerde en betaalbare webbased oplossing die zich aanpast aan je machines en productie. Dankzij de hoge aanpasbaarheid zonder klantspecifieke ontwikkeling bepaal je zelf hoe het systeem werkt.

Communicatie en online data registreren is een van de belangrijkste uitdagingen in de industrie. Met zijn vernieuwende aanpak is ARDIS in staat om de productiviteit van je medewerkers te verhogen met 30 procent en reduceert het tegelijk het aantal scans drastisch zonder verlies aan informatie.

Je vindt ARDIS tijdens LIGNA in Hal 12 op stand B83.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details