Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Producten

Aluminium binnendeur met glas

IDA_Entropal kopiëren
Entropal – Geldermalsen

Tekst | Aliplast

Beeld | Aliplast

8 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met minimale aanpassingen creëer je een totaal nieuwe sfeer. Het glas laat alle licht door en laat de ruimte meteen een stuk groter ogen.

Adoor – Barneveld

Aluminium deuren met glas creëren een luxueuze sfeer in huis en passen door hun strakke belijningen in elk interieur, of je nu van een industriële, landelijke of moderne woonstijl houdt. Je hebt niet alleen de keuze tussen enkele of dubbele deuren, taatsdeuren of schuifdeuren, je kan ook creatief zijn met verschillende glassoorten of aluminium plaatwerk. Ook de vakverdeling – geen of een (a)symmetrische vakverdeling –  bepaal je zelf.  

De vakindeling bepaal je zelf.

Stijlvolle scheidingswand

Wanneer je twee ruimtes wil afscheiden zonder licht en openheid te verliezen, kies je voor aluminium wanden met glas. Dat kan tussen hal en woonkamer, tussen keuken en eetplaats of tussen slaapkamer en badkamer. Ook bedrijven zijn dol op de aluminium IDA doors om hun vergaderzalen of burelen in te delen.

De profielen zijn er in eindeloos veel kleuren. Zwart blijft het populairst, maar voor een Scandinavisch getinte ruimte oogt een witte aluminium wand licht en fris. Zijn er houtaccenten in je kamer aanwezig, probeer dan een gelakte of geanodiseerde koper of bronskleur.

Bouten – Baarlo

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Aluminium is 100 procent recycleerbaar en heeft een lange levensduur. Je kan de IDA-deuren zelfs meenemen als je na een aantal jaren wil verhuizen. Bovendien plaatsen ze snel en eenvoudig: bij de pivotdeur zit het draaisysteem in het onderste profiel verwerkt. Zo moet je nooit kappen in de vloer en vermijd je het risico om bijvoorbeeld vloerverwarming te beschadigen. 

Surf naar idadoors.be voor meer info. Op de site vind je ook een IDA-verdeler in jouw buurt.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details