Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

“Altijd maatwerk”

Foto-1-Tiltech
Houten plaatmateriaal is vaak te groot of te zwaar om makkelijk te verplaatsen. Een Tiltech-hefsysteem doet het zware werk.

Tekst | Tom Rampelbergh

Beeld | Tiltech

21 september 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

“Tillen, draaien, kantelen en stapelen van zware en lichte voorwerpen, we kunnen het uiteraard allemaal met onze eigen handen”, horen we bij Tiltech. “Maar na verloop van tijd is de kans groot dat we pijntjes voelen. Waarom ons blijven pijnigen als we met onze hefsystemen hetzelfde werk meer gecontroleerd, efficiënter maar vooral ergonomischer kunnen doen?”

Ongehuwd

Tiltech biedt merkonafhankelijke hijs- en hefmiddelen, totale oplossingen op maat van elk bedrijf. “We zijn inderdaad met geen enkel merk getrouwd, om het zo te zeggen”, aldus Stefaan Baeijaert van Tiltech. “Vanuit onze expertise en met een heel pakket mogelijkheden werken we de meest ergonomische oplossing voor onze klant uit. Is het nodig om vanaf nul iets compleet nieuw op te bouwen, dan doen we dat. Alles is mogelijk!”

Tiltech: “Waarom ons blijven pijnigen als een hefsysteem hetzelfde werk makkelijker maakt?”

Weer aanwezig

Flanders Expo in Gent ontvangt van 17 tot en met 21 oktober 2021 de zevende editie van de vakbeurs Prowood . Ook Tiltech is weer van de partij als exposant. “Kom zeker naar standnummer 1414 en breng ons een bezoekje”, nodigt Tiltech geïnteresseerden uit. “Ontdek onze mogelijkheden voor een ergonomische werkplek voor jezelf en je collega’s.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details