NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Als vakman je slagkracht en efficiëntie verhogen zonder zware investeringen
Vierzijdige Alpha Blanc-fronten in deze moderne keuken.

Als vakman je slagkracht en efficiëntie verhogen zonder zware investeringen

Vooral voor de jonge startende generatie is het een enorme uitdaging om zich te manifesteren en te profileren in de dynamische interieurbouwmarkt. Zij zoeken continue naar efficiënte oplossingen die kunnen bijdragen aan hun rendabele groei. Met bescheiden middelen en een beperkt machinepark toch de hoogste kwaliteit kunnen afleveren, vergt vaak veel denk- en rekenwerk. Voor maatwerkproductie zijn er vandaag gelukkig diverse betrouwbare partners, zoals de LMC Group en hun merk Optima.

Optima pakt, naast de gemonteerde laden op maat, deze lente uit met een zeer ruim en trendy aanbod in meubelfronten op maat. De oplossingen in maatwerk die zij als service aanleveren is een duw in de rug voor de jonge ambitieuze professional. Je ontdekt het complete aanbod in een overzichtelijke catalogus, die je ook kan meenemen naar je klant. Zo presenteer je de nieuwe meubelfronten aan de hand van referentiefoto’s, een overzicht van beschikbare kleuren en decoren, en in diverse kwaliteiten er afwerkingen. Vierzijdig afgekant, 3D-polymeer, lak, fineer of massief hout, rvs en alu-kader met glas: het komt allemaal samen in de uitgebreide catalogus.

Een warm interieur met fronten in Rio Colorado.

Een slimme zet

Als vakman heb je met Optima steeds een bijzonder groot assortiment aan mogelijkheden bij de hand. Na opmeting kan je de meubelfronten samen met de laden eenvoudig online configureren en in enkele kliks bestellen op optimastore.com via je persoonlijke account, waar de afgesproken netto tarieven zichtbaar zijn. De verantwoordelijkheid van het gehele productieproces ligt bij Optima, die dan ook alles in het werk stelt om de beste kwaliteit te leveren. Jij en je klant betalen maar één keer, dus geen vervelende verrassingen die je marge kunnen kosten. Dit zijn belangrijke voordelen die bepalend zijn bij de keuze om zelf te maken, of uit te besteden. Een ander voordeel van Optima is je hogere slagkracht, bijvoorbeeld als je orderboek al goed gevuld is en de eigen productiecapaciteit dus vol zit. Dan is uitbesteden een slimme zet. 

Brede waaier aan mogelijkheden

De focus ligt op elk moment op kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Van mat tot ultramat, acryl en acryl metallic, van glanzend tot +gloss of met trendy decors zoals Tiles, Lava, Carbone of Crumble. Ook de Cleaf-collecties Matrix, Sherwood, Pembroke en Ares zijn beschikbaar. Maar ook afwerkingen in Oude leisteen eik, Factory of Roest en diverse houteffecten zijn te ontdekken in het ruime aanbod. In lak is de volledige range in RAL, SIKKENS of NCS bestelbaar. Voor de meest edele, warme en natuurlijke beleving zijn er de massief houten fronten die beschikbaar zijn in ruwe uitvoering, gebleekt, naturel vernis of geolied. En voor de meer industriële look kunnen er meubelfronten op maat worden geleverd in rvs, of in glasdeur met alu-kader al dan niet met onzichtbaar ingewerkte Airscharnier. 

Woodline, de charme van hout met een strakke afwerking en een vlotte plaatsing door het maatwerk.

Ingewerkte grepen

Het model Linate heeft een uitgefreesde J-vorm voor een functionele en comfortabele greep. Een fraaie afwerking met een perfect esthetisch resultaat. Linate is verkrijgbaar in matte of glanzende unikleuren en in houtdecors. De modellen Luna en Uma zijn voorzien van respectievelijk een l-greep en u-greep in de uitvoeringen mat zwart of mat wit, rvs look of geanodiseerd zilver. De l- en u-vormen kunnen worden gecombineerd en de u-vorm is ook handig voor toepassing op bovenkasten.

Catalogus en stalen

Wil je graag een aantal fronten als staal inslaan? Configureer ze in kleine formaten en koop ze aan. Een aantal hardlopers is uit voorraad leverbaar. Zo stel je naar eigen behoefte een set van stalen samen. Een bezoek van een LMC-accountmanager vraag je eenvoudig aan. Zij bezorgen een catalogus, bespreken alle mogelijkheden en modaliteiten, adviseren bij de keuze van stalen en ze geven een demo van de diverse configuratoren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details