NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Als kunst en ambacht elkaar ontmoeten

Als kunst en ambacht elkaar ontmoeten

Familiebedrijf Trappen Smet kent de trappensector als geen ander. Al 27 jaar ontwerpen, produceren en plaatsen ze trappen in verschillende stijlen. Op Batibouw zetten ze naar goede gewoonte die expertise in de verf. En daar horen ook nieuwigheden bij.

Batibouw: van klassiek tot design

Voor wie actief is in de interieurbouwsector, is Batibouw dé beurs om gezien te worden. Jasper Desmet, sales manager bij Trappen Smet: “Voor ons is Batibouw zeer belangrijk. Het is het uitgelezen moment om te tonen wat we in huis hebben. We pakken er ook het klantenadvies grondig aan. Soms komen mensen zelfs meerdere keren terug naar de beurs, om dan volledig geïnformeerd een beslissing te nemen.”
Een nieuwigheid die Trappen Smet voorstelt op de beurs is de trap met HPL of High Pressure Laminate, een volkernplaat. Jasper Desmet: “Daar zijn we vorig jaar mee begonnen en we zijn overtuigd van de meerwaarde. Onze trappen met HPL-trapbomen zijn strak en slank van design. We bieden ze aan in het wit en in het zwart, in de massa gekleurd. In combinatie met houten treden en balustrades in glas, gelakt metaal of inox, is die strakke look een echte eyecatcher.”

Trappen Smet ontwerpt, produceert en plaatst.

 

Uiteraard is ook de rest van het gamma te zien: van klassiek over modern tot ware designtrappen. Heel wat mensen blijven een voorkeur hebben voor bepaalde klassiekers in naturel hout zoals bijvoorbeeld Franse eik. Daartegenover staat dan de trend van de zwartgelakte balustrades. Voor elk wat wils dus.

Service van a tot z

Trappen Smet biedt een allroundservice: van het ontwerp en de productie tot de plaatsing. Jasper Desmet: “De klant van vandaag verwacht dat ook. Daarbij is een goede, transparante communicatie voor ons essentieel. Klanten ontvangen snel een duidelijke, alomvattende offerte. Ook wat het opmeten en de uiteindelijke plaatsing betreft, houden wij ons altijd aan de afspraken.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details