NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Alle processtappen geautomatiseerd
Tal van nieuwe features in versie 20 zorgen voor nog meer efficiëntie.

Alle processtappen geautomatiseerd

Dit all-in-one softwarepakket van de gelijknamige firma uit Winksele biedt een totaaloplossing voor de automatisering en optimalisatie van alle productiestappen. Het resultaat? Meer ruimte voor creativiteit, een verhoogde productiviteit en een efficiënter gebruik van materialen.

Widooca is een CAD/CAM-softwarepakket dat speciaal voor de interieurbouwers en de meubelindustrie werd ontwikkeld. Vanuit een enkele applicatie ontwerpt de gebruiker op maat, maakt hij de prijsberekeningen en de bestellijsten en stuurt hij de machines aan. “Het is een flexibele en modulaire oplossing waar gebruiksvriendelijkheid centraal staat”, aldus zaakvoerder Bram Van Melckebeke. “Met ons pakket is de productvoorbereiding een fluitje van een cent. Zelfs als het complexe producten betreft, zoals greeploze of schuine kasten. Bovendien blijven we investeren in een verdere ontwikkeling en uitbouw van de software. Daarom kan de gebruiker rekenen op regelmatige updates die toelaten om de productiviteit en flexibiliteit nog te verhogen.”

Dat bewijst ook versie 20 van Widooca, die begin dit jaar werd gelanceerd. Tal van nieuwe features bieden nog meer efficiëntie. Zo werd de interface volledig omgegooid en kreeg alle functionaliteit een logische plek. “De overzichtelijke projectstappen loodsen de gebruiker vlot doorheen het traject van offerte en orderbevestiging, over productieproces, tot levering en facturatie”, aldus Bram Van Melckebeke. “Daarnaast is het aanpassen van een module nog eenvoudiger geworden. Zoek je de eigenschappen van een onderdeel? Klik erop en ze verschijnen meteen. Verder hebben we de compatibiliteit met forthCAD 3D aanzienlijk verbeterd. Het volstaat om een bestand te exporteren en alle onderdelen staan automatisch op de juiste plaats. Op die manier maak je erg snel een 3D-plan tot in de kleinste details op. Ook zijn er nieuwe tools voor productieopvolging en -controle die gescande onderdelen automatisch uit de picklijst laten verdwijnen. Last but not least: versie 20 van Widooca biedt nu ook een configuratie voor de fabricatie van deurbladen en kaderonderdelen voor binnendeuren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details