NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
“Al meer dan 95 jaar jouw steun en toeverlaat”
LMC Benelux heeft haar intrek genomen in een gloednieuw pand in Waasmunster.

“Al meer dan 95 jaar jouw steun en toeverlaat”

De langverwachte verhuis van LMC Benelux is een feit. Het filiaal voor België en Nederland vinden we niet langer in Beervelde maar wel in het eigen pand in Waasmunster, pal op de as Antwerpen-Gent. “Een zeer gemakkelijk toegankelijke locatie die aansluit met onze ambities voor klanten en medewerkers”, klinkt het bij de specialist inzake functioneel meubel- en interieurbeslag.

Exact een jaar geleden startte de LMC-groep met de bouw van een nieuw pand voor LMC Benelux. De zoektocht naar een geschikte locatie bracht hen naar Waasmunster waar het gebouw ideaal gelegen ligt, zowel qua bereikbaarheid als qua zichtbaarheid. “Het project is een duidelijk signaal van onze steeds steviger wordende positie op de Belgische en Nederlandse markt”, illustreert Philip Maljers, managing director. “We nemen nu onze intrek in een eigen gebouw en zetten daarmee een volgende belangrijke stap in onze internationale ontwikkeling. Hier in Waasmunster willen we onze klanten nog vaker verwelkomen. Daarom creëren we voor hen en voor onze medewerkers een comfortabele en inspirerende plek.”

LMC: “We ondersteunen de vakman bij de realisatie van zijn projecten.”

Service vanaf dag 1

Het verhaal van LMC begint bij Léon Masson die al in 1925 zelf ijzerwaren maakt voor de lokale meubelmaker. De pijlers waarrond LMC vandaag werkt zijn dus al vanaf dag 1 aanwezig. Maatwerk, oplossingen creëren voor klanten en vakmannen, en het leveren van service als meerwaarde. Vandaag, meer dan 95 jaar later, behoren het bewaken van de kwaliteit van de producten en het gevoel voor service als meerwaarde nog steeds tot het DNA van LMC Benelux. “De vakman ondersteunen bij de realisatie van zijn projecten, daar is het ons om te doen”, bevestigt Maljers. “Met meer dan 10.000 productreferenties en sterke partnerships met de grootste merken voldoen we, of overstijgen we zelfs, de verwachtingen van onze klanten. Enkel de beste producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zijn bij ons beschikbaar.”

97 procent van de producten in het aanbod van LMC zijn uit voorraad leverbaar.

Plechtige beloftes

Maljers: “Een passie voor het vak, dat hebben onze 200 medewerkers allemaal met elkaar gemeen. Dat bovenop het engagement om jou als klant elke dag opnieuw met ons team te ontzorgen. En dat doen we vanuit vier regionale agentschappen (twee in Frankrijk, één in Duitsland en één in de Benelux). In totaal beschikken we over 15.000 vierkante meter magazijnruimte om onze logistiek optimaal te doen verlopen. Daarom ook dat 97 procent van onze producten heel snel uit voorraad leverbaar zijn. Meer dan 10.000 productreferenties om uit te kiezen, dat is niet niets. Zeker omdat het gaat over kwalitatieve en innoverende producten. We vernieuwen bovendien regelmatig het aanbod en passen het zo aan de evoluties in de markt aan. Daarom ook dat we klaarstaan met deskundig advies en begeleiding om je doorheen het volledige proces te loodsen zodat je efficiënt aan de slag kan gaan.”

LMC: “Van idee tot realisatie… kom voor overleg naar Module.”

Neem voorsprong

Van kwalitatieve en innoverende producten over een snelle en correcte levering tot verschillende mogelijkheden om bestellingen door te voeren en een uitgebreid arsenaal online services. Het dienstenpakket van LMC is enorm. “Wie gebruik maakt van onze premium dienstverlening kan merkbaar voorsprong nemen op alle gebied”, aldus Maljers. “Neem voorsprong is niet voor niets de tagline die bij ons logo staat. Ons online dienstenpakket maakt het leven en werken van onze klanten en vakmannen nog eenvoudiger en ook veiliger. En vergeten we ook Module niet, ons innovatie- en opleidingscenter exclusief voor de professional. Module is een vertrouwd baken voor de vakman die zich permanent wil bijscholen rond innovaties in de markt om zo nog effectiever en slagkrachtiger te zijn.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details