NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Akoestische platen met de warmte en afwerking van fineer

Akoestische platen met de warmte en afwerking van fineer

Akoestische platen spelen een belangrijke rol: ze maken een ruimte aangenamer, maar ze dragen ook bij tot een groter concentratievermogen. Zowel in kantoorpanden, scholen, concertzalen als sporthallen of nog horeca-zaken. De reeks FinAcoustics van Finaspan garandeert akoestische eigenschappen in een knappe fineerafwerking.

De akoestische platen van Finaspan FinAcoustics in de Sportcampus Zuiderpark. (Beeld: Hans Morren / Dupho – GKf)

 

Finaspan, al meer dan honderd jaar de referentie op het gebied van fineer, biedt een volledige oplossing met zijn gamma FinAcoustics. Dit zijn akoestische platen met dezelfde fineerafwerking als gefineerde platen. Je project straalt eenheid en harmonie uit. Je hebt enkel akoestische platen nodig? Kies dan ook een plaat met fineer. Het geeft een gezellige en warme sfeer aan iedere realisatie.

FinAcoustics stelt drie varianten voor:

• Perfo: akoestische platen met perforaties

• Line: akoestische platen met een lijnenpatroon

• Micro-Nano: akoestische platen met micro-nanoperforaties

 

Afhankelijk van de sfeer die je wil creëren in een ruimte, kiest je voor een bepaald patroon. Perfo-platen onderscheiden zich van de andere varianten door het grote aantal patronen die ze weergeven. Line-platen geven een strakke en moderne look aan een ruimte. En de Micro-Nano-platen zijn ideaal als er geen bepaald patroon nodig is en je op zoek bent naar de beste geluidabsorptie.

Projecten op maat

Alle FinAcoustics platen kunnen met eender welk fineer verlijmd worden. En het aanbod is ruim. Finaspan biedt meer dan honderd verschillende soorten aan. Micro-Nano-platen met eiken en bamboe fineer worden al binnen een paar dagen geleverd.
De specialiteit van Finaspan zijn de projecten op maat: je geeft alle specificaties door en Finaspan vertaalt dit in akoestische platen.

De ruimte straalt dankzij FinAcoustics warmte uit.

 

Gelakte platen

Wil je volledig afgewerkte akoestische platen met een laklaag? Dit is ook mogelijk dankzij de hoogwaardige UV-lakstraat van Finaspan. We voldoen aan de strengste eisen, zowel wat het uitzicht betreft als het aanvoelen van het product. De mogelijke glansgraad bedraagt vijf of twintig procent.

Met andere woorden: zoek je een partner voor een project met gefineerde akoestische platen? Overweeg Finaspan. We bieden steun en advies van het begin van het project tot het einde. Dit is onze dagelijkse uitdaging voor FinAcoustics.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details