NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Accenten zetten met kleuren
Rustgevende blauwtinten staan bijzonder mooi bij lichte decors, zoals de Comfort Flooring Calenberg Eik EPC029 in Classic houten-planklook.

Accenten zetten met kleuren

Vloeren als aanvulling op moderne kleurenschema’s

Wat hebben de trendkleuren van 2022 met vloeren te maken? Het antwoord is: heel veel. EGGER wil dealers en consumenten inspireren in lijn met de huidige trends. Met vier kleurpaletten wijst de totaalleverancier voor binnenhuisinrichting en producent van vloeren op basis van hout je de weg in het aanbod.

In de inrichting is tegenwoordig alles mogelijk: vormen, kleuren, materialen – de keuzes zijn nagenoeg eindeloos. De juiste vloer maakt dan ook een wereld van verschil om een interieur helemaal tot zijn recht te laten komen. Tiroolse houtfabrikant EGGER alleen al biedt meer dan 200 vloerdecors aan in drie gespecialiseerde productcategorieën: de comfortvloer met aangename akoestiek, de populaire allrounder laminaat en de bijzonder slijtvaste designvloer GreenTec.

De warme aardetinten van het meubilair versmelten tot een harmonieus geheel met de laminaatvloer Bruin Melba Eiken EPL191 in Classic plankformaat.

Inspiratie door vier kleurpaletten

Met authentieke houtdecors brengt EGGER een stukje buiten naar binnen. Door de rustige tinten en het hoge aandeel grijs zijn ze goed te combineren. Uit het palet van natuurtinten selecteerde EGGER vier kleurenthema’s: matte groentinten, warme aardetinten, rustgevende blauwtinten en zwart als accent. Die werden gecombineerd met de bijpassende vloerdecors. Het resultaat zijn inspirerende, moderne woonruimtes.

Probeer het uit

Met de Floor Visualizer ontwikkelde EGGER een praktische digitale service om uit te proberen hoe de nieuwe vloer er zal uitzien. Een intuïtief menu leidt de gebruiker door de toepassing en geeft een overzicht van collecties, vloertypes en decors. De consument kan zijn of haar gewenste decors meteen testen op een door hem of haar zelf geüploade foto of terugvallen op vooraf aangeleverde kamerfoto’s. Zo vind je nog gemakkelijker de meest passende vloer voor ieder project.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details