NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Aandacht voor lokale trends
Binnenkort opent Kronospan een nieuwe toonzaal waarin het plaatmateriaal inclusief kantenbanden zal worden voorgesteld.

Aandacht voor lokale trends

Zowel voor een breed gamma als een uiterst snelle levering en een verregaande assistentie. Ostermann Belux gaat nog een stapje verder door op de plaatselijke noden in te spelen. Zo zette de leverancier onlangs een samenwerking met Kronospan op.

Met negen vestigingen in Europa mag Ostermann zich terecht een topspeler in de sector van kantenbanden en lijmen noemen. “Die schaalgrootte biedt de klant veel voordelen”, aldus manager Alain Van der Kuylen. “Naast het enorm uitgebreide gamma leggen we heel wat expertise aan de dag. Daarnaast hebben we een goed zicht op het aanbod en de trends in de markt, informatie die we graag doorgeven aan onze klanten. In onze visie moet er daarnaast ook oog voor de lokale noden zijn. Zo kenmerkt de Belgische markt zich door voor alles een erg hoge kwaliteit na te streven. Daarom is de vraag naar PU-lijmen hier veel groter dan elders in Europa. De Belux-vestiging heeft dan ook een breed gamma van verschillende merken samengesteld. Meer nog, we hebben zelfs een eigen PU-lijm ontwikkeld die we aan een scherpe prijs onder de naam ‘Redocol’  commercialiseren. De Belgische klanten zijn bovendien altijd vragende partij voor een verregaande ondersteuning. Zo krijgen we geregeld de vraag voor testpakketten. En dat is iets waar we graag op ingaan. Een eenvoudige aanvraag volstaat om deze toegestuurd te krijgen.”

Ostermann ontwikkelde een eigen PU-lijm: de ‘Redocol’.

Samen sterk

Ook in de kantenbanden is er aandacht voor de lokale trends en aanbieders. “Doorheen de jaren hebben we al veel samenwerkingsverbanden opgezet met Belgische producenten en invoerders van decors”, aldus Alain Van der Kuylen. “Onlangs kwam daar ook Kronospan België bij dat binnenkort in Moeskroen een gloednieuwe toonzaal zal openen. Daar zal het de uitgebreide collectie plaatmateriaal met passende kantenbanden voorstellen. Natuurlijk zullen die via Ostermann erg snel uit voorraad leverbaar zijn.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details